Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Denis Drăguș, dorit de două echipe de top din Bundesliga! Ce planuri are Standard Liege cu el

Bianca Dumitru

Publicat 12/03/2024 la 12:38 GMT+2

Denis Drăguș este într-o formă foarte bună, aseară reușind să înscrie unul dintre golurile victoriei celor de la Gaziantep cu Beșiktaș. În urma prestațiilor din ultima vreme, atacantul român ar fi pe lista unor cluburi din Bundesliga.

Denis Drăguș

Credit imagine: Getty Images

Denis Drăguș a contribuit aseară cu un gol la victoria obținută de Gaziantep în fața celor de la Beșiktaș, scor 2-0, într-un meci contând pentru a 29-a etapă din campionatul Turciei.
Românul este într-o formă foarte bună, în acest sezon reușind să dea 13 goluri și o pasă decisivă în 33 de partide, în toate competițiile. Prin prestațiile sale, atacantul de 24 de ani a atras atenția unor cluburi din Europa.
Conform celor de la Fanatik, Drăguș, care are o cotă de piață de două milioane de euro, s-ar afla pe lista de transferuri a două echipe din Bundesliga.
Este vorba despre Stuttgart, care se află pe locul 3 în clasamentul campionatului german, și de Eintracht Frankfurt, ocupanta celei de-a 6-a poziții.
Denis Drăguș, împrumutat la Gaziantep până la finalul acestui sezon, mai are contract cu Standard Liege până în vara anului 2025, iar belgienii ar vrea să-l vândă în următoarele luni pentru a profita de forma bună în care se află.
Citește și:

AGENTUL LUI DRĂGUȘIN VREA SĂ-L DUCĂ ȘI PE DRĂGUȘ ÎN PREMIER LEAGUE

Agentul lui Radu Drăgușin, Florin Manea, a dezvăluit în această săptămână că și-ar dori ca, la vară, să-l ducă în Premier League și pe Denis Drăguș, atacant legitimat în prezent la Gaziantep, echipă pentru care a reușit 12 goluri și o pasă decisivă în 32 de partide.
Impresarul nu îl reprezintă încă pe Drăguș, dar a spus că este prietenul fotbalistului și că a început deja să poarte discuții despre el cu reprezentanții unor cluburi din Anglia, considerând că el are valoarea necesară pentru a face pasul spre acest campionat.
"Încă nu (n.r. nu a semnat cu Drăguș), dar vorbesc cu Denis, mi-e prieten bun. Eu aș vrea să îl duc în Anglia. Eu zic că are valoare de Premier League. Acum nu vorbim de primele șase echipe, dar poate să fie un West Ham, un Crystal Palace.
Eu așa cred și deja am avut câteva discuții despre el. Nu în particular cu o echipă, ci în general. El a fost aproape de Stoke City înainte de a merge la Gaziantep. La modul cum se pregătește acum și cum joacă, eu cred că are o șansă.
E un jucător care mie îmi place foarte mult, unu la unu destabilizează, a început să și marcheze. E vorba de valoare, dar trebuie să ai și un pic de șansă. Campionatul European e decisiv pentru el. Dacă joacă bine la EURO, da, șansele sunt mari să meargă în Premier League", a declarat Florin Manea.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo