Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Fără Șumudică, românii fac legea la Gaziantep! Sorescu și Drăguș au marcat într-o victorie mare, cu Beșiktaș

Nicu Savin

Publicat 11/03/2024 la 21:53 GMT+2

La primul meci după demisia lui Marius Șumudică, Gaziantep a obținut o victorie mare ân campionatul Turciei, 2-0 cu Beșiktaș. Cele două goluri au fost marcat de Deian Sorescu șu Denis Drăguș.

Denis Drăguș, Gaziantep.

Credit imagine: Eurosport

Contingetul românesc de la Gaziantep s-a diminuat săptămâna trecută, când Marius Șumudică a demisionat. Relația proasă cu presa locală și lipsa de rezultate l-au determinat pe antrenorul român să plece, astfel că Niță, Maxim, Sorescu și Drăguș au ajuns pe mâna lui Selcuk Inan, un manager fără mare experiență (a mai antrenat în prima ligă doar 13 meciuri, la Kasimpasa).
Debutul acestuia la cârma lui Gaziantep a fost unul de vis, echipa sa câștigând cu 2-0 în fața lui Beșiktaș, a 4-a clasată. Toți cei 4 români din lotul lui Gaziantep au început ca titulari, iar doi dintre ei au și marcat. Deian Sorescu a deschis scorul în minutul 9, iar Denis Drăguș a stabilit scorul final în minutul 85.

Sorescu și Drăguș au scos-o pe Gaziantep de pe locurile retrogradabile

Pentru Sorescu a fost al doilea gol pentru echipa turcă, în timp ce Drăguș a ajuns la cota 11, atacantul român fiind de departe cel mai bun marcator al echipei (pe locul 2 e Kizildag, cu 3 goluri). Atacantul român e pe locul 10 în topul marcatorilor din tot campionatul.
În urma rezultatului de azi, Gaziantep a urcat deasupra liniei retrogradării, până pe locul 15, dar are numai cu un punct mai mult față de Hatayspor, prima echipă aflată pe loc retrogradabil. În etapa următoare, Gaziantep va avea o deplasare grea, la Rizespor, echipă aflată pe locul 7.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo