Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Harry Kane, despre provocarea "uriașă" pe care o are la Bayern! "Aici sunt așteptate trofee"

Bianca Dumitru

Actualizat 27/08/2023 la 13:19 GMT+3

Harry Kane se pregătește pentru debutul pe teren propriu cu Bayern, care va avea loc în această după-amiază, contra celor de la Augsburg. Înaintea partidei, fotbalistul a vorbit despre presiunea pe care o simte și despre cât de bine se simte după transferul în Bundesliga.

Harry Kane (l.) mit Joshua Kimmich und Leroy Sané

Credit imagine: Getty Images

Bayern Munchen va juca în această seară primul meci din noul sezon de Bundesliga pe teren propriu, urmând a o înfrunta pe Augsburg, de la ora 18:30.
Înaintea partidei, Harry Kane a vorbit despre cum a fost pentru el debutul în campionatul Germaniei, spunând că a simțit meciul cu Werder Bremen ca pe o partidă din Champions League datorită atmosferei incredibile din tribune.
"Atmosfera din Bremen a fost incredibilă, foarte diferită de cea din Anglia și Premier League. A fost un meci de campionat, dar s-a simțit ca o mare noapte europeană, ca un meci de Liga Campionilor. Ceea ce a fost cu adevărat impresionant a fost atmosfera. Trebuie să mă adaptez la asta", a declarat Harry Kane, citat de Daily Mail.
Atacantul a spus că simte o mare presiune pe umeri înainte de debutul în Bundesliga pe Allianz Arena, mai ales după ce oficialii bavarezilor i-au explicat ce așteptări au de la el.
În ciuda provocării uriașe pe care o întâmpină, Kane a punctat că Bayern este echipa perfectă pentru el în acest moment al carierei, el dorindu-și să se lupte pentru cele mai importante trofee.
"Domnul Rummenigge (n.r. membru al consiliului de administrație al campioanei Germaniei) mi-a explicat cât de mare este presiunea la Bayern: aici sunt așteptate trofee - de fapt mai mult decât unul. Trebuie să câștigăm. Aceasta este mentalitatea aici și această mentalitate de la Bayern mă va face mai bun ca jucător și mă va ajuta să progresez.
Mi-am dorit această experiență, să lupt pentru titluri, pentru trofeul Champions League. A juca pentru un club atât de mare ca Bayern este o provocare nebună. Mă gândeam mai puțin la campionat și mai mult la Bayern, cum pot să fac să fiu mai bun? Bayern este clubul perfect pentru mine", a adăugat atacantul.
Citește și:

Harry Kane a fost la un pas să rateze transferul

Fostul președinte al lui Bayern, Uli Hoeness, a dezvăluit că transferul lui Harry Kane la Munchen a fost la un pas de a nu se realiza din cauza oficialilor lui Tottenham.
Hoeness a spus că Daniel Levy a avut nevoie de 6 ore pentru a-și da acordul asupra sumei de transfer, președintele londonezilor fiind cumva forțat să accepte oferta lui Bayern pentru a nu-l pierde gratis pe Kane vara viitoare.
"La miezul nopții am ajuns la un acord verbal, dar la 2:50 dimineața, înțelegerea a fost pusă din nou sub semnul întrebării. Au cerut din nou o sumă mai mare. Jan Dreesen (n.r. directorul executiv al lui Bayern) le-a spus apoi că nu vor primi 'nici un ban în plus'.
A fost nevoie de 6 ore pentru ca Daniel Levy să accepte că eram încăpățânați cu privire la asta și pentru ca avionul care îl așteptase pe Harry la Stansted în acea dimineață să decoleze în sfârșit", a dezvăluit Uli Hoeness.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo