Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Rămâne Tuchel la Bayern? Condiția pusă de antrenor pentru a continua și din sezonul viitor

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 16/05/2024 la 12:59 GMT+3

Thomas Tuchel ar putea să continue la Bayern Munchen și din sezonul viitor. Conducerea clubului bavarez negociază cu acesta pentru a rămâne ca antrenor și din următoarea stagiune, chiar dacă plecarea sa a fost anunțată încă din luna februarie.

Bayern-Trainer Thomas Tuchel

Credit imagine: Imago

Articol scris de Daniel Kerekes
"Telenovela" dintre Bayern Munchen și Thomas Tuchel ar putea să se încheie într-un mod neașteptat. Conducerea bavarezilor a revenit la sentimente mai bune față de antrenorul care a dus echipa în semifinalele UEFA Champions League și își dorește să continue alături de acesta și din sezonul viitor.
Bayern anunțase încă de la finalul lunii februarie că Thomas Tuchel nu va mai fi antrenorul echipei din următoarea stagiune, în urma rezultatelor nesatisfăcătoare din campionat, dar și din Cupa Germaniei.
Bavarezii au căutat din acel moment antrenorul ideal pentru a prelua fosta campioană a Germaniei, dar s-au lovit de trei refuzuri categorice. Xabi Alonso a fost prima variantă, dar acesta a anunțat că va rămâne la Leverkusen. Julian Nagelsmann va continua ca selecționer al Germaniei, iar Ralph Rangnick a refuzat la rândul său, pentru a-și continua munca la echipa națională a Austriei.
Citește și:

Condiția pusă de Tuchel pentru a rămâne la Bayern

Jurnalistul neamț Florian Plettenberg a anunțat că Tuchel și Bayern sunt aproape de o înțelegere, după o întâlnire care a avut loc ieri. Antrenorul de 50 de ani a devenit prioritatea conducerii bavareze, dar antrenori ca Roberto De Zerbi sau Erik ten Hag rămân pe listă.
Aceștia își doresc ca Tuchel să își ducă actuala înțelegere, scadentă la finalul sezonului viitor, până la capăt. Antrenorul vrea prelungirea contractului cu cel puțin încă un an pentru a rămâne pe banca lui Bayern.
Discuțiile despre o nouă înțelegere sunt în derulare, dar încă nu s-a hotărât nimic. Astfel, după luni întregi în care Thomas Tuchel era sigur că o va părăsi pe Bayern, acesta este aproape de a-și prelungi contractul cu fosta campioană a Germaniei. O decizie în acest sens ar putea să vină chiar în acest weekend.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo