Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Răsturnare de situație în cazul lui Jerome Boateng! Ce a decis conducerea lui Bayern Munchen

Eurosport
DeEurosport

Publicat 06/10/2023 la 20:44 GMT+3

Jerome Boateng nu va semna cu Bayern Munchen din postura de jucător liber de contract, chiar dacă în urmă cu câteva zile revenirea campionului mondial la echipa sa de suflet părea ca și rezolvată. Șefii bavarezilor au decis să nu îi ofere un contract fundașului de 35 de ani.

Jerome Boateng trainiert beim FC Bayern

Credit imagine: SID

Articol scris de Daniel Kerekes
Liber de contract în urma despărțirii de Olympique Lyon, Jerome Boateng s-a antrenat în ultimele zile alături de elevii lui Thomas Tuchel și a primit cuvinte de laudă din partea antrenorului german.
O revenire a campionului mondial părea foarte aproape în urmă cu 5 zile, dar astăzi conducerea lui Bayern a anunțat că Boateng nu va mai reveni la antrenamente, astfel transferul a picat, anunță jurnalistul Fabrizio Romano.
Chiar dacă parametrii săi de la antrenamente erau la standardele cerute de multipla campioană a Germaniei, surse din presa germană susțin că reacția fanilor și cauze extrasportive au fost motivul pentru care această mutare nu s-a materializat.
CITEȘTE ȘI:

Jerome Boateng rămâne liber de contract. Bayern "i-a închis ușa-n nas"

Cei de la Bayern au luat în considerare acest transfer în primă fază, având în vedere problemele cu care s-au confruntat în compartimentul defensiv. În urmă cu două săptămâni niciunul dintre fundașii centrali nu a fost apt pentru meciul din Cupa Germaniei, astfel Boateng a fost invitat la antrenamente.
Pe când înțelegerea să se concretizeze, Dayot Upamecano și Kim Min-jae s-au recuperat în totalitate, iar Matthijs De Ligt este aproape și el de revenire. Problemele din defensivă par acum de domeniul trecutului pentru Bayern, astfel că Boateng rămâne liber de contract.
Jerome Boateng a jucat 10 sezoane la Bayern Munchen, câștigând 9 titluri de campion în Bundesliga și două trofee UEFA Champions League. Masivul fundaș central a bifat 363 de meciuri în tricoul bavarezilor și a marcat de 10 ori.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo