Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Tuchel nu a mai rezistat, după Freiburg - Bayern 2-2! Neamțul, acuze dure la adresa jucătorilor

Nicu Savin

Publicat 02/03/2024 la 16:49 GMT+2

Thomas Tuchel a insistat săptămâna trecută că între el și jucătorii lui Bayern nu există niciun fel de conflict, dar starea de tensiune din vestiarul bavarezilor a ieșit din nou la iveală după remiza de la Freiburg, scor 2-2. Managerul campioanei Germaniei nu s-a mai cenzurat și a avut un discurs dur la adresa jucătorilor săi, acuzându-i că au făcut în teren lucruri pe care el nu le-a cerut.

Thomas Tuchel vom FC Bayern

Credit imagine: Imago

Bayern Munchen a avut un sezon mult sub așteptări până acum, dar se credea că odată cu anunțul că Thomas Tuchel va părăsi echipa în vară, jucătorii se vor elibera de presiune și lucrurile se vor îndrepta. Victoria dramatică în fața celor de la Leipzig părea că e primul pas către reviriment, însă acel succes nu a făcut altceva decât să "ascundă gunoiul sub preș".
Aseară, Bayern a dezamăgit din nou și a luat numai un punct din deplasarea de la Freiburg. Gunter a deschis scorul pentru gazde în minutul 12, dar Mathias Tel a egalat cu o execuție de clasă în minutul 45. Musiala i-a adus pe oaspeți în avantaj în minutul 75, însă în cele din urmă s-a terminat 2-2, Holer egalând cu 3 minute înainte de final.
După anunțul că Tuchel va pleca la finele stagiunii, presa din Germania a speculat că antrenorul a avut această soartă pentru că a pierdut vestiarul și are o relație glacială cu unii dintre jucătorii importanți. Managerul a dezmințit toate zvonurile și a insistat că are încredere că elevii săi pot să facă un final de sezon bun.

Thomas Tuchel, supărat pe jucătorii lui Bayern, după 2-2 la Freiburg

După partida de aseară, Tuchel nu doar că nu i-a apărat pe jucători pentru prestația modestă, ci i-a criticat în termeni duri. Antrenorul lui Bayern a spus că echipa sa și-a făcut "harakiri" și a acuzat că unii fotbaliști au făcut în teren lucruri pe care el nu le-a antrenat niciodată.
"Nu a fost o primă jumătate de oră bună. Nu e de mirare că am fost conduși. Apoi am jucat o a doua repriză bună și am ajuns în avantaj, dar nu am gestionat bine finalul. Nu cred că e din cauza lipsei de voință, dar a fost indisciplină pe anumite poziții, uneori ne-am făcut harakiri. Au fost faze în care fundașii noștri centrali erau în locul celor laterali. Am făcut lucruri pentru care nu ne-am antrenat niciodată, despre care nu am vorbit niciodată. Am jucat foarte precipitați, de parcă eram în minutul 85 și eram conduși cu 1-0.", a spus Tuchel, citat de Kicker.de.
În urma remizei de la Freiburg, Bayern rămâne pe doi în Bundesliga, dar difența față de liderul Bayer Leverkusen poate crește la 10 puncte, dacă echipa lui Xabi Alonso se va impune duminică la Koln. Pentru echipa lui Tuchel urmează returul cu Lazio din optimile Champions League, unde bavarezii au de surmontat un hadicap de un gol, după ce au pierdut pe Olimpico cu 1-0.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo