Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Bild a descoperit ce le-a spus Tuchel jucătorilor lui Bayern, după anunțul plecării! Discurs uluitor al antrenorului

Nicu Savin

Publicat 28/02/2024 la 14:51 GMT+2

Anunțul plecării lui Thomas Tuchel de la Bayern Munchen la finalul sezonului continuă să facă vâlvă în Germania. Jurnaliștii de la Bild au descoperit ce discurs a avut antrenorul în vestiar după ce a devenit oficial că va părăsi echipa în vară și se pare că acesta a încercat să "îngroape securea războiului" cu jucătorii cu care nu s-a înțeles tocmai bine în mandatul său.

Bayern-Trainer Thomas Tuchel mit seinen Stars Harry Kane (li.) und Joshua Kimmich (re.)

Credit imagine: Getty Images

Bayern Munchen este unul dintre marile cluburi ale Europei care va avea un nou antrenor din sezonul următor. Rezultatele nefaste au generat o ședință de urgență între Thomas Tuchel și oficiali acum două săptămâni și s-a ajuns la un acord de reziliere a contractului în vară.
Presa din Germania a speculat că Tuchel a pierdut vestiarul și de aceea s-a ajuns în această situație. Managerul a negat faptul că ar fi în conflict cu unii dintre jucătorii importanți, dar e limpede că au existat ceva disensiuni, iar "armistițiul" a fost făcut doar pentru a se încerca să se salveze ce mai poate fi salvat din acest sezon.
Chiar dacă au trecut multe zile de când Bayern a anunțat că se va despărți de Tuchel peste 3 luni, subiectul continuă să genereze reacții în Germania. Azi, Bild a publicat discursul pe care antrenorul l-ar fi avut în vestiar, după ce a acceptat să plece de la echipă la finalul stagiunii.

Thomas Tuchel, discurs mobilizator în vestiarul lui Bayern, după ce s-a anunțat că va pleca la vară

Tuchel a încercat să-i motiveze pe fotbaliști să dea totul până la ultimul meci, spunându-le că modul în care vor juca în următoarea perioadă va fi ca o prezentare în fața viitorului manager de pe Allianz Arena.
"Acum nu mai sunt discuții în fiecare săptămână, toată lumea știe ce se va întâmpla.Încă mai putem realiza ceva, trebuie să dăm totul ca să câștigăm. Acum, toți puteți trimite scrisori de prezentare următorului vostru antrenor", le-a spus Tuchel jucătorilor lui Bayern.
La primul meci după anunțul plecării lui Tuchel, Bayern a obținut o victorie dramatică în fața celor de la RB Leipzig, scor 2-1, grație unui gol marcat de Harry Kane în prelungiri. Pentru bavarezi urmează o deplasare la Freiburg, după care echipa lui Tuchel își va da testul suprem din acest sezon, în returul cu Lazio din optimile Champions League.
Bayern a pierdut cu 0-1 în turul de pe Olimpico și este obligată să răstoarne soarta dublei manșe pentru a avea un final de sezon cât de cât liniștit. În caz contrar, ultimele 3 luni ale lui Tuchel pe Allianz Arena vor fi un adevărat coșmar, atât pentru el, cât și pentru club în sine, asta pentru că există șanse mici ca Leverkusen să mai poată fi ajunsă din urmă în lupta pentru titlul din Bundesliga.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo