"Ianis a făcut un meci foarte bun, în spatele vârfului, s-a mișcat permanent, a executat toate loviturile libere și nu s-a ascuns de minge. În ultimele meciuri a fost titular, a și marcat, iar încrederea lui este necesară pentru următoarele meciuri ale echipei naționale. Ianis a ajuns titular când antrenorul a considerat că e pregătit. Belgienii au avut răbdare cu Ianis, iar răbdarea dă roade. Sper să rămână titular!", a spus Contra pentru DigiSport.
Contra este însă dezamăgit că Răzan Marin n-a jucat în meciul lui Ajax de pe terenul Valenciei.
"Din păcate, Răzvan a pierdut locul de titular și echipa joacă bine fără el. Când ai șansa să joci trebuie să ţii de tricoul de titular. Sper să revină cât mai repede în primul 11. La Ajax sunt 20 de jucători foarte buni. Marin a început titular, dar evoluțiile lui probabil n-au fost pe placul antrenorului. Răzvan nu e într-o situație tocmai plăcută.", a adăugat selecționerul României.
Serie A
Răzvan Marin este dorit insistent de un alt club din Serie A, care a fost cumpărat de un miliardar
05/01/2022 LA 05:46
Ajax a câștigat cu 3-0 meciul cu Valencia din a doua rundă a grupelor UEFA Champions League. Campioana Olandei este liderul grupei H, din care mai fac parte Chelsea și Lille.

Ianis Hagi

Credit imagine: Getty Images

Contra a vorbit despre succesorul său la națională

Aflat pe banca naționalei din 2017, Contra a recunoscut pe cine ar vedea în locul său după expirarea contractului:
"Nu vreau să supăr pe nimeni, dar voi spune patru nume. Imediat după mine pot veni Dan Petrescu, Gică Hagi sau Cosmin Olăroiu. Pe viitor, 100% ar trebui să fie Mirel Rădoi. Și Adi Mutu poate fi o variantă. Vorbesc des cu el și îl văd foarte preocupat", a spus Cosmin Contra.

Contra: "România este 98% calificată la EURO 2020!"

"Am încredere maximă în jucătorii convocați! Îi văd că își doresc această calificare și n-am cum să nu cred că vom reuși. Depindem doar de noi. Dacă totul decurge așa cum trebuie, 98% suntem calificați!", a declarat Contra la ProX.
România se află pe locul al treilea în grupa F, cu 10 puncte acumulate. "Tricolorii" mai au de jucat patru meciuri în campania de calificare la EURO 2020.

Programul complet al României la EURO 2020

  • Insulele Feroe - România (12 octombrie)
  • România - Norvegia (15 octombrie)
  • România - Suedia (15 noiembrie)
  • Spania - România (18 noiembrie)
Fotbal
Transferurile stelare din 2021! Messi și Ronaldo au schimbat echipa, dar alții au stabilit recorduri
27/12/2021 LA 11:08
Europa League
Rangers merge mai departe în Europa League! Leicester, în Conference League! Rezultatele serii
09/12/2021 LA 20:42