George Pușcaș, unul dintre titularii naționalei pregătite de Mirel Rădoi, a făcut un exercițiu de imaginație și a povestit, din perspectiva lui, cum s-ar fi desfășurat duelul de la Reykjavik.
Atacantul lui Reading consideră că naționala noastră ar fi trecut fără emoții de nordici, iar el ar fi înscris cel puțin un gol. În plus, Pușcaș este sigur că la meci s-ar fi aflat foarte mulți suporteri români.
"Prima repriză s-ar termina 1-0 pentru noi. Gol înscris de Pușcaș (râde). Mister (n.r. - Mirel Rădoi) e omul care niciodată nu se mulțumește la pauză. Mereu vrea să înscriem pentru a da siguranță jocului. Probabil ne-ar zice să continuăm și mai tare decât în prima repriză și să atacăm. Ar fi numai români la meci.
Romanian Liga I
Dan Petrescu, aproape de a deveni noul selecționer al României! Informații de ultimă oră
ACUM 18 ORE
Românul înfruntă orice pentru echipa națională. Dacă dai totul pe teren, cred că ar sta și în nămol să se uite la meci. Meciul s-ar termina 2-0 pentru România. Ar fi superb să marchez și al doilea gol, dar m-aș bucura să înscrie și altcineva. Hai să zicem pasă de gol Pușcaș (râde).", a spus Pușcaș, pentru DigiSport.

Meciul România - Islanda, amânat pentru septembrie

Marți a avut loc o nouă ședință a UEFA pentru a vedea când se poate relua fotbalul. Una dintre deciziile luate de forul european a fost mutarea partidelor din play-off-ul Ligii Națiunilor, care urmează să stabilească ultimele echipe calificate la Euro pentru luna septembrie.
Astfel, meciul dintre Islanda și România care trebuia să se joace în martie și a fost amânat pentru iunie, se va disputa până la urmă în septembrie. Naționala lui Mirel Rădoi o va întâlni pe Islanda în semifinala play-off-ului și, dacă va reuși să câștige, va disputa finala play-off-ului cu Ungaria sau Bulgaria.
Această decizie va duce, cel mai probabil, la amânarea startului Ligii Națiunilor. Cea de-a două ediție avea programată prima etapă pentru 3 septembrie.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Mircea Lucescu, în locul lui Rădoi?! Presa din Ucraina anunță că Dinamo Kiev își caută antrenor
ACUM O ZI
UAE Premier League
Salariul uriaș cu care arabii l-au convins pe Olăroiu să semneze înainte ca FRF să facă o propunere
IERI LA 12:52