Federația din Islanda a anunțat imediat după tragerea la sorți că partida cu România de pe 26 martie va avea loc pe stadionul Laugardalsvelli din Reykjavík. Este pentru prima dată în ultimii 9 ani când are loc o partidă oficială a naționalei Islandei în luna martie! Până acum, acest lucru nu s-a mai întâmplat din cauza vremii, campionatul începând în luna aprilie.
Sper să nu avem probleme, am jucat în Islanda și am avut parte de vreme bună. Martie e cam devreme pentru ei. N-ar fi fost rău să se joace în Danemarca - Mihai Stoichiță, directorul Comisiei Tehnice de la FRF.
În 2010, naționala Islandei a disputat o partidă amicală la Kópavogur (la 8.5 km de Reykjavík), o victorie cu 2-0 în fața Insulelor Feroe. Luna martie este ultima de iarnă în Islanda și ziua devine mai lungă decât noaptea (ziua are 10 ore la începutul lunii și 13 ore la finalul ei). În anumite condiții este posibil și în luna martie ca Aurora Boreală să fie vizibilă în Islanda.
Fotbal
Rădoi a anunțat convocările preliminare pentru dubla cu Germania și Armenia. Revenire după 2 ani
17/09/2021 LA 10:46
Temperaturile în Islanda în luna martie sunt între -2 grade și 3 grade. Luna martie este și cea în care are loc cel mai mare volum de precipitații în Islanda, cu o medie de 82mm, putând avea loc și furtuni sau viscole, în funcție de temperatura din aer.
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
"Avem probleme de concentrare, ambiție și de mentalitate!" Reacția LPF după declarațiile lui Rădoi
09/09/2021 LA 17:29
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Macedonia de Nord - România 0-0 | 7 puncte în 7 zile. Naționala nu ia gol, dar este criticată
09/09/2021 LA 08:14