Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Gicu Grozav, dorit de Ferencvaros după startul de sezon excelent

Sebastian Ujica

Actualizat 10/10/2019 la 17:55 GMT+3

Internaționalul român, Gheorghe Grozav, a reușit 6 goluri în primele 8 etape din prima ligă din Ungaria.

Gicu Grozav

Credit imagine: Getty Images

Gicu Grozav poate pleca după mai puțin de un an de la Kisvarda. Ajuns în ianuarie la echipa din prima ligă din Ungaria, Grozav a reușit 5 goluri în stagiunea precedentă în campionat, iar în actualul sezon a înscris deja de 6 ori.
Evoluțiile lui au atras atenția celor de la Ferencvaros. Echipa aflată pe locul 3 în clasament s-a interesat de modul în care îl poate transfera în iarnă pe Grozav de la Kisvarda. Patronul echipei a aflat de interesul celor de la Ferencvaros și e hotărât să-l păstreze. Grozav are un salariu de 12.000 de euro și poate primi 4.000 de euro în plus la salariu pentru a rămâne.
La Kisvarda mai joacă și alți 3 jucători români în afara lui Gicu Grozav: Mihai Mincă, Claudiu Ene și Claudiu Bumba. Echipa a fost antrenată până în această săptămână de Vasile Miriuță. Ferencvaros este calificată în grupele Europa League, având 1 punct după 2 partide. Ea se află într-o grupă foarte dificilă cu Espanyol, TSKA Moscova și Ludogorets.

Nu a fost convocat pentru partidele cu Feroe și Norvegia

Un obișnuit al echipei naționale în mandatul lui Cosmin Contra, Gicu Grozav n-a fost convocat pentru dubla din această săptămână. Selecționerul Cosmin Contra a motivat acest lucru în timpul unei emisiuni la Digi Sport.
"Am ales alt tip de jucători pentru aceste două meciuri. La meciurile cu Spania și Malta Gicu a jucat vârf fals, din lipsă de soluţii.
A dat cinci goluri în şase etape, este meci de meci titular, are calitate, e un jucător extraordinar. L-am antrenat și la Petrolul, vedeţi ce randament a avut cu mine la Petrolul și la națională, ce statistică are el la națională, câte goluri a marcat la naţionalăl " a explicat Cosmin Contra.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo