Gicu Grozav poate pleca după mai puțin de un an de la Kisvarda. Ajuns în ianuarie la echipa din prima ligă din Ungaria, Grozav a reușit 5 goluri în stagiunea precedentă în campionat, iar în actualul sezon a înscris deja de 6 ori.
Evoluțiile lui au atras atenția celor de la Ferencvaros. Echipa aflată pe locul 3 în clasament s-a interesat de modul în care îl poate transfera în iarnă pe Grozav de la Kisvarda. Patronul echipei a aflat de interesul celor de la Ferencvaros și e hotărât să-l păstreze. Grozav are un salariu de 12.000 de euro și poate primi 4.000 de euro în plus la salariu pentru a rămâne.
La Kisvarda mai joacă și alți 3 jucători români în afara lui Gicu Grozav: Mihai Mincă, Claudiu Ene și Claudiu Bumba. Echipa a fost antrenată până în această săptămână de Vasile Miriuță. Ferencvaros este calificată în grupele Europa League, având 1 punct după 2 partide. Ea se află într-o grupă foarte dificilă cu Espanyol, TSKA Moscova și Ludogorets.
Fotbal
EXCLUSIV | Cele două variante de antrenor la Rapid. Lui Alexa nu i se va prelungi contractul!
06/08/2020 LA 08:31

Nu a fost convocat pentru partidele cu Feroe și Norvegia

Un obișnuit al echipei naționale în mandatul lui Cosmin Contra, Gicu Grozav n-a fost convocat pentru dubla din această săptămână. Selecționerul Cosmin Contra a motivat acest lucru în timpul unei emisiuni la Digi Sport.
"Am ales alt tip de jucători pentru aceste două meciuri. La meciurile cu Spania și Malta Gicu a jucat vârf fals, din lipsă de soluţii.
A dat cinci goluri în şase etape, este meci de meci titular, are calitate, e un jucător extraordinar. L-am antrenat și la Petrolul, vedeţi ce randament a avut cu mine la Petrolul și la națională, ce statistică are el la națională, câte goluri a marcat la naţionalăl " a explicat Cosmin Contra.
Romanian Liga I
Vasile Miriuță s-a întors în Liga 1! Anunțul făcut de club cu puțin timp în urmă
07/01/2020 LA 10:29
Fotbal
Noi detalii despre negocierile pentru postul de selecționer! Care sunt cerințele Federației
18/01/2022 LA 03:18