Într-un interviu oferit pentru FRF TV, Nicolae Stanciu a vorbit despre atmosfera din vestiar dinaintea duelului cu naționala nordicilor. Mijlocașul de 26 de ani e de părere că tricoul cu numărul 10 și-a pierdut din importanță și speră ca atmosfera de pe Arena Națională să-i ajute pe jucătorii lui Cosmin Contra să câștige meciul.
Toți jucătorii convocați, oamenii din staff și cei din jurul echipei naționale sunt conștienți de importanța meciului cu Suedia. O să dăm totul pe teren, la fel cum o facem la fiecare partidă. Vom încerca să începem foarte tare din primul minut, cu un pressing avansat. Personal, nu simt presiunea. Noi trebuie să ne ajutăm unii pe ceilalți, nu să ne uităm urât la cei care greșesc.

Stanciu: "Nu mai cred în tricoul cu numărul 10!"

Fotbal
Nicolae Stanciu, marcator în victoria care a adus al treilea titlu consecutiv pentru Slavia Praga
03/05/2021 LA 04:32
Mijlocașul celor de la Slavia Praga este de părere că tricoul cu numărul 10 și-a pierdut din importanță. Stanciu spune că jocul din teren este singurul care contează în fotbal:
Eu nu mai cred în tricoul cu numărul 10. Poți să porți numărul 8 și să joci la fel ca un număr 10. Acest aspect este puțin important pentru mine. Visul meu este să ajungem la EURO, indiferent dacă reușim în urma ultimelor două meciuri din preliminarii sau prin UEFA Nations League. Important este să ne calificăm. Sunt încrezător și știu că putem câștiga meciul cu Suedia. Vom avea și ajutorul fanilor care cu siguranță vor crea o atmosferă foarte frumoasă.
Stanciu a adunat 35 de selecții în naționala României, în urma cărora a reușit să înscrie 10 goluri. România se află pe locul trei în grupa F, la un singur punct în spatele adversarei de mâine. "Tricolorii" au nevoie de minimum patru puncte din confruntările cu Suedia și Spania ca să-și asigure locul la turneul final.
Europa League
Stanciu, din nou decisiv pentru Slavia! Românul, gol superb cu Rangers și cehii sunt în sferturi
18/03/2021 LA 16:45
Europa League
Ovidiu Hațegan va arbitra duelul românilor din optimile Europa League
09/03/2021 LA 11:29