Englezii Tyrone Mings, Marcus Rashford și Raheem Sterling au fost ținta mesajelor rasiste venite din tribune. Huliganii bulgari ajunși la meci au scos sunete de maimuță legându-se, în mod evident, de culoarea pielii celor trei jucători din echipa adversă. Partida a fost întreurptă de două ori din cauza scandărilor rasiste, însă englezii le-au răspuns huliganilor prin prestația de pe terenul de fotbal.
Băieții lui Gareth Southgate au avut o evoluție foarte bună pe stadionul Basil Levski din Sofia și s-au impus cu 6-0. Pentru oaspeți au marcat Rashford (minutul 7), Barkley (minutele 20, 32), Sterling (minutele 45+4, 69) și H. Kane (minutul. 85). La pauza partidei, când scorul era deja 4-0, căpitanul Bulgariei, Ivelin Popov, a mers în apropierea tribunelor pentru a discuta cu suporterii bulgari. Chiar dacă gestul lui a fost apreciat pe rețelele de socializare, scandările au continuat.
https://i.eurosport.com/2019/10/15/2696315.png
Premier League
Ion Alexandru vă prezintă echipa etapei a 15-a din Premier League
07/12/2021 LA 11:48

Raheem Sterling, revoltat de tratamentul primit la Sofia

Atacantul lui Manchester City, Raheem Sterling, s-a arătat de-a dreptul revoltat de scandările rasiste la care a trebuit să asiste la meciul din deplasare cu Bulgaria. Imediat după meci, Sterling a postat două mesaje pe contul personal de Twitter, unul îndreptat către huliganii de pe stadion, iar celălalt către antrenorul echipei gazdă. Krasimir Balakov a declarant că Anglia se confruntă cu probleme mult mai mari de rasism decât Bulgaria.
"Îmi pare rău că Bulgaria este reprezentată de astfel de idioți pe stadion. În fine...6-0 și ne întoarcem acasă, măcar ne-am făcut treaba. O călătorie ușoară fanilor noștri, v-ați descurcat bine", a scris Raheem Sterling, care a cotinuat apoi cu mesajul destinat antrenorului Bulgariei: "MMM...nu știu ce să zic în privința asta, șefu'".
Liga
Xavi a pregătit o listă cu 10 transferuri pe care și le dorește la Barcelona în următoarele luni
28/11/2021 LA 16:46
Liga Campionilor UEFA
"O noapte minunată! Am fost geniali!" Guardiola, extrem de fericit după victoria cu PSG
24/11/2021 LA 23:03