Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Suedezii sunt siguri: "E simplu! Batem la București și mergem la Euro"

Ion Alexandru

Publicat 16/10/2019 la 13:28 GMT+3

Suedia a fost egalată de Spania în minutul 92, dar a rămas pe locul doi în grupă cu ajutorul norvegienilor. Suedezii sunt convinși că vor cuceri Bucureștiul peste o lună și vor merge sigur la Euro 2020.

Suedia - Spania

Credit imagine: Getty Images

Impulsionați de jocul bun practicat împotriva Spaniei, jucătorii Suediei sunt foarte încrezători înaintea ultimelor două partide. Joacă la București cu România și acasă cu Insulele Feroe. Cel mai optimist dintre suedezi este mijlocașul ofensiv de la Mainz, Robin Quiason. Marcator în meciul câștigat de suedezi cu 2-1 în fața României la Stockholm, Quiason spune în cotidianul suedez Aftonbladet:
"Ne calificăm ușor. Vom fi sigur la Euro!"
Starul de la Leipzig, Emil Forsberg a analizat deja naționala României și este foarte sigur de că Suedia va merge la al 6-lea European consecutiv:
"Mergem acolo să câștigăm. Nu există altă variantă. Depinde doar de noi să ajungem la Euro"
Fundașul lui Manchester United, Lindelof este mai temperat:
Victor Nilsson Lindelöf, Suedia
"Va fi un meci dificil în deplasare. Știm că putem juca la un nivel ridicat și sunt convins că vom da totul pentru calificare"
Suedia e pe locul doi în grupă, cu un singur punct mai mult decât România. Doar Spania a învins Suedia în această grupă. A fost 3-0 pe Bernabeu, în iunie.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo