În urma deciziei Comitetului Executiv UEFA din 17 martie, toate partidele interțări programate inițial în martie au fost mutate în iunie, în perioada 1 – 9 iunie, ca măsură de precauție în contextul pandemiei COVID-19.
Vineri, forul de la Nyon a precizat noile date de disputare la care sunt programate partidele din play-off-ul EURO, turneu final care a fost reprogramat în 2021. Astfel, semifinalele barajului au acum ca dată de disputare ziua de joi, 4 iunie, în timp ce finalele sunt programate marți, pe 9 iunie. Situația pandemiei fiind în evoluție, aceste date pot suferi modificări.
Fotbal
Rădoi a anunțat convocările preliminare pentru dubla cu Germania și Armenia. Revenire după 2 ani
ACUM 15 ORE
Naționala României va întâlni Islanda, în deplasare, în semifinala play-off-ului. În cazul unui succes, tricolorii vor juca pentru locul la EURO, tot în deplasare, în fața Bulgariei sau Ungariei.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
"Avem probleme de concentrare, ambiție și de mentalitate!" Reacția LPF după declarațiile lui Rădoi
09/09/2021 LA 17:29
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA