Liverpool a organizat o paradă prin care a sărbători cele două cupe câștigate în acest sezon. Chiar dacă a pierdut finala UEFA Champions League de la Paris în fața celor de la Real Madrid, scor 0-1, jucătorii lui Jurgen Klopp au fost așteptați de fani duminică și au defilat prin oraș alături de cele două trofee.
"Cormoranii" s-au plimbat prin oraș cu un autocar și le-au prezentat fanilor Cupa Ligii Angliei și Cupa Angliei, cele două trofee pe care le-au câștigat în acest sezon pe Wmebley. Toți jucătorii au fost prezenți la paradă, printre care și căpitanul Scoției, Andy Robertson.
https://i.eurosport.com/2022/05/30/3383944.jpg
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Shevchenko, mesaj emoționant pentru naționala Ucrainei după ratarea calificării la CM din Qatar
06/06/2022 LA 08:00
Citește și:

Andy Robertson, criticat de fanii Scoției

Scoția joacă miercuri seară semifinala barajului pentru Cupa Mondială contra Ucrainei. În cursul zilei de duminică, Andy Robertson se afla la Liverpool și sărbătorea alături de coechipieri și fani cele două trofee câștigate în acest sezon, lucru care i-a nemulțumit pe scoțieni.
Prezenți ultima oară la Cupa Mondială în 1998, barajul de miercuri este extrem de important pentru scoțieni, care vor să continue prestațiile bune din ultimii ani, după ce au fost prezenți și la EURO 2020.
Mai mulți fani scoțieni au fost deranjați de prezența căpitanului naționalei la sărbătoarea celor de la Liverpool, în condițiile în care miercuri seară va avea loc meciul cu Ucraina. Duminică seară, fundașul stânga a postat un mesaj pe contul său de Twitter un mesaj prin care le-a mulțumit fanilor lui Liverpool, dar că acum este timpul pentru meciurile naționalei Scoției.
Partida dintre Scoția și Ucraina a fost amânată din cauza războiului din Ucraina. Partida va avea loc miercuri seară, iar câștigătoarea de pe Hampden Park va juca duminică împotriva Țării Galilor, în partida care va decide ultima echipă din Europa calificată la Cupa Mondială din Qatar de la finalul acestui an.
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Selecționerul Ucrainei, reacție dureroasă după ratarea calificării la Mondial! "E greu să spun ceva"
06/06/2022 LA 04:27
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Țara Galilor, pentru a doua oară în istorie la Campionatul Mondial
05/06/2022 LA 18:43