Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Andy Robertson, criticat de fanii Scoției că a petrecut alături de Liverpool înaintea barajului cu Ucraina

Alex Masgras

Publicat 30/05/2022 la 15:39 GMT+3

Liverpool a sărbătorit alături de fani cele două cupe câștigate în acest sezon, după finala Champions League de la Paris. Andy Robertson, căpitanul Scoției, a fost alături de coechipierii săi la parada organizată de "cormorani", lucru care i-a deranjat pe scoțieni, care joacă miercuri semifinala barajului pentru Cupa Mondială cu Ucraina.

Andy Robertson is understandably wary of Inter Milan

Credit imagine: Getty Images

Liverpool a organizat o paradă prin care a sărbători cele două cupe câștigate în acest sezon. Chiar dacă a pierdut finala UEFA Champions League de la Paris în fața celor de la Real Madrid, scor 0-1, jucătorii lui Jurgen Klopp au fost așteptați de fani duminică și au defilat prin oraș alături de cele două trofee.
"Cormoranii" s-au plimbat prin oraș cu un autocar și le-au prezentat fanilor Cupa Ligii Angliei și Cupa Angliei, cele două trofee pe care le-au câștigat în acest sezon pe Wmebley. Toți jucătorii au fost prezenți la paradă, printre care și căpitanul Scoției, Andy Robertson.
Liverpool-Fans feiern Klopp und Co. frenetisch
Citește și:

Andy Robertson, criticat de fanii Scoției

Scoția joacă miercuri seară semifinala barajului pentru Cupa Mondială contra Ucrainei. În cursul zilei de duminică, Andy Robertson se afla la Liverpool și sărbătorea alături de coechipieri și fani cele două trofee câștigate în acest sezon, lucru care i-a nemulțumit pe scoțieni.
Prezenți ultima oară la Cupa Mondială în 1998, barajul de miercuri este extrem de important pentru scoțieni, care vor să continue prestațiile bune din ultimii ani, după ce au fost prezenți și la EURO 2020.
Mai mulți fani scoțieni au fost deranjați de prezența căpitanului naționalei la sărbătoarea celor de la Liverpool, în condițiile în care miercuri seară va avea loc meciul cu Ucraina. Duminică seară, fundașul stânga a postat un mesaj pe contul său de Twitter un mesaj prin care le-a mulțumit fanilor lui Liverpool, dar că acum este timpul pentru meciurile naționalei Scoției.
Partida dintre Scoția și Ucraina a fost amânată din cauza războiului din Ucraina. Partida va avea loc miercuri seară, iar câștigătoarea de pe Hampden Park va juca duminică împotriva Țării Galilor, în partida care va decide ultima echipă din Europa calificată la Cupa Mondială din Qatar de la finalul acestui an.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo