Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Verdict dur pentru Mitriță: ratează duelurile cu Islanda și Liechtenstein! Cât va lipsi de pe teren

Bianca Dumitru

Actualizat 26/10/2021 la 17:40 GMT+3

Alexandru Mitriță, marcatorul golului victoriei cu Armenia din preliminariile Cupei Mondiale din 2022, va rata duelurile cu Islanda și Liechtenstein. Răzvan Lucescu a anunțat că atacantul s-a accidentat în meciul dintre Olympiakos și PAOK.

Mirel Rădoi și Alex Mitriță

Credit imagine: Eurosport

UPDATE / Potrivit site-ului oficial al celor de la PAOK, problemele lui Alexandru Mitriță sunt destul de serioase. Atacantul a suferit o accidentare la mușchii adductori și va fi indisponibil pentru aproximativ 4 săptămâni.
Astfel, Mitriță nu va putea fi convocat de Mirel Rădoi pentru ultimele meciuri din preliminariile Cupei Mondiale din 2022, urmând a rata duelurile cu Islanda, de pe 11 noiembrie, și Liechtenstein, de pe 14 noiembrie.

Ultimele partide ale României în preliminariile Campionatului Mondial din 2022 se apropie, iar Mirel Rădoi a anunțat săptămâna trecută lista cu jucătorii care evoluează în străinătate și care ar putea fi convocați pentru partidele de la începutul lunii noiembrie.
Unul dintre aceștia este Alexandru Mitriță, care a înscris golul victoriei cu Armenia la ultimul meci din luna octombrie din preliminariile Campionatului Mondial din 2022. Din păcate, însă, fotbalistul în vârstă de 26 de ani ar putea rata duelurile cu Islanda și Liechtenstein.
Răzvan Lucescu a declarat după meciul dintre Olympiakos și PAOK, încheiat cu scorul de 2-1, că Mitriță ar fi acuzat probleme la mușchii inghinali, fiind schimbat după mai puțin de 20 de minute de joc.
"Mi-a zis că a alunecat și a simțit o durere în momentul în care picioarele s-au depărtat. Nu știm exact dacă este o accidentare gravă sau nu", a spus Răzvan Lucescu, la conferința de presă de la finalul partidei.
În aceste condiții, atacantul va fi supus unor investigații medicale, doctorii urmând a-i da un verdict. Dacă problemele se dovedesc a fi grave, Mitriță ar putea să fie indisponibil pentru meciurile de pe 11 și 14 noiembrie.

LISTA STRANIERILOR CARE AR PUTEA FI CONVOCAȚI DE RĂDOI PENTRU MECIURILE DIN NOIEMBRIE

  • PORTAR: Florin Niță (Sparta Praga-Cehia, 11/0)
  • FUNDAȘI: Vlad Chiricheș (Sassuolo-Italia, 68/0), Cristian Ganea (Aris Salonic-Grecia, 8/0), Vasile Mogoș (Crotone-Italia, 4/0), Ionuț Nedelcearu (Crotone-Italia, 19/2), Andrei Rațiu (Huesca-Spania, 4/0), Adrian Rus (Fehérvár-Ungaria, 9/0), Alexandru Pașcanu (Ponferradina-Spania, 0/0), Alin Toșca (Gaziantep F.K.-Turcia, 27/1)
  • MIJLOCAȘI: Alexandru Cicâldău (Galatasaray-Turcia, 18/2), Olimpiu Moruțan (Galatasaray-Turcia, 1/0), Ianis Hagi (Rangers-Scoția, 22/2), Dennis Man (Parma-Italia, 12/2), Valentin Mihăilă (Parma-Italia, 5/1), Răzvan Marin (Cagliari-Italia, 35/2), Marius Marin (Pisa-Italia, 2/0), Alexandru Maxim (Gaziantep F.K.-Turcia, 49/6), Alexandru Mitriță (PAOK-Grecia, 16/3), Dragoș Nedelcu (Fortuna Düsseldorf-Germania, 5/0), Nicolae Stanciu (Slavia Praga-Cehia, 52/11)
  • ATACANT: George Pușcaș (Reading-Anglia, 24/8)
Ultimele două meciuri ale echipei naționale a României în preliminariile Cupei Mondiale din 2022 sunt programate pe 11 și 14 noiembrie, în compania reprezentativelor statelor Islanda și Liechtenstein.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo