Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cristiano Ronaldo, mesaj pentru suporteri înainte de meciul Portugalia - Serbia! Ce a postat

Bianca Dumitru

Publicat 13/11/2021 la 22:17 GMT+2

Portugalia are emoții înainte de ultimul meci din preliminariile Cupei Mondiale din 2022, fiind la egalitate de puncte cu Serbia. Cristiano Ronaldo le-a cerut fanilor să îi susțină pe jucătorii lusitani în cursa pentru un loc la turneul final din Qatar.

Cristiano Ronaldo

Credit imagine: Getty Images

În ultimul meci din preliminariile Campionatului Mondial din 2022, Portugalia se va duela pe teren propriu cu Serbia. Cele două echipe sunt la egalitate de puncte în fruntea grupei A, meciul urmând a fi decisiv pentru stabilirea echipei care va merge direct la turneul final.
Înaintea partidei, Cristiano Ronaldo le-a transmis un mesaj suporterilor lusitani. Portughezul a ținut să le spună fanilor că echipa are nevoie de susținere pentru a obține calificarea directă la competiția din Qatar.
"Pentru Portugalia și pentru suporterii portughezi, ne dorim să fim prezenți din nou la Cupa Mondială. Doar prin forța Portugaliei și a portughezilor vom fi acolo. Ne bazăm pe susținerea voastră. Să mergem spre Qatar 2022", a fost mesajul postat de Cristiano Ronaldo pe contul său de Twitter.

Cristiano Ronaldo, blocat de un portar din liga a 3-a

În primul meci disputat în această lună în preliminariile Cupei Mondiale din 2022, Portugalia a remizat, scor 0-0, pe terenul Irlandei. Cu o defensivă ermetică și cu un portar foarte inspirat, gazdele i-au anihilat pe lusitani la Dublin.
Deși are o singură victorie în această grupă și va termina în urma Luxemburgului, Irlanda a luptat extraordinar pentru un punct în fața echipei lui Cristiano Ronaldo. În meciul de la Lisabona jucat acum două luni, starul lui Manchester United a adus victoria cu două goluri pe final, dar joi seară nu l-a putut învinge pe portarul Gavin Bazunu, care are doar 19 ani și apără în acest sezon la Portsmouth, în a treia ligă din Anglia.
În acest moment, Portugalia este pe locul 1 al grupei A, cu 17 puncte, fiind la egalitate cu Serbia, pe care o va înfrunta duminică, de la ora 21:45.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo