UPDATE // Veste teribilă pentru Bayern Munchen! Robert Lewandowski a suferit o entorsă a ligamentelor de la genunchiul drept și va sta departe de teren în jur de 4 săptămâni.
Astfel, golgheterul bavarezilor va rata ambele meciuri cu PSG, din sferturile de finală ale UEFA Champions League, programate pe 7 și 13 aprilie.
Fotbal
Gala The Best FIFA Football Awards. Lewandowski, cel mai bun jucător al lumii în 2021
ACUM 17 ORE
Știrea inițială
Robert Lewandowski nu va juca în meciul Poloniei cu Anglia de pe Wembley de miercuri din cauza unei accidentări la genunchi.
Atacantul a fost nevoit să iasă de pe teren în a doua repriză a victoriei cu 3-0 în fața Andorrei, un meci în care a marcat de două ori pentru a o menține pe Polonia neînvinsă în campania pentru Mondialul din 2022.
Deși nu este o accidentare serioasă, federația poloneză a informat că Lewandowski s-a întors în Germania pentru a se trata, ceea ce va dura până la 10 zile.
Astfel, prezența pe teren a polonezului, cel mai bun atacant din lume la ora actuală, la turul dintre Bayern și PSG din sferturile UEFA Champions League este pusă sub semnul întrebării. Meciul va avea loc pe 7 aprilie.
Fotbal
Lewandowski are șansa revanșei în fața lui Messi, la Gala FIFA Best! Mo Salah, al 3-lea finalist
07/01/2022 LA 17:26
Fotbal
Nicolae Stanciu îl vede pe un român peste Messi: "Clar pe primul loc!"
30/12/2021 LA 15:55