Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Golul României a fost foarte frumos!" Cum au comentat Flick și Muller meciul de la Hamburg

Bianca Dumitru

Publicat 09/10/2021 la 02:09 GMT+3

România a fost aproape de un rezultat istoric în această seară, în fața Germaniei, pe care a condus-o timp de 52 de minute. 'Tricolorii' au cedat, însă, pe final, când Muller a înscris golul victoriei. După meci, Hansi Flick și Thomas Muller au analizat duelul din preliminariile Cupei Mondiale din 2022.

Hansi Flick, în Germania - România

Credit imagine: Getty Images

România a deschis scorul în minutul 9 al meciului cu Germania după un gol marcat de Ianis Hagi, care a intrat în careu, a trecut de doi apărători nemți, trimițându-i balonul printre picioare lui Rudiger, și a șutat pe jos. În repriza secundă, nemții au înscris prin Gnabry și Muller, stabilind scorul final, 2-1.
La finalul partidei, selecționerul Germaniei a vorbit despre ce a simțit după golul marcat de Ianis Hagi, pe care l-a lăudat pentru faza pe care a creat-o. În plus, Hansi Flick s-a arătat încântat de modul în care echipa sa a gestionat cornerul în urma căruia Thomas Muller a marcat golul victoriei.
"Mă enervează întotdeauna când luăm gol. Eram pe punctul de a avea un penalty și apoi am încasat un gol. Nu ne-a fost ușor să suportăm asta. Dar echipa a dat totul și fanii ne-au împins de la spate. Până la final am meritat să câștigăm în fața unei echipe care s-a apărat foarte bine.
Trebuie să spunem că golul României a fost unul foarte bun. Hagi a folosit ambele picioare și a făcut o fază frumoasă pentru a înscrie.
În finalul meciului, Goretzka a sărit foarte bine la minge cu capul, iar Muller a fost exact acolo unde trebuia să fie", a declarat Hansi Flick, citat de RTL.

"Nu a fost o senzație plăcută"

Thomas Muller, marcatorul golului victoriei, a comentat și el meciul, spunând că echipa Germaniei nu s-a simțit bine în momentul în care a intrat la cabine fiind condusă cu 1-0 de România.
"Am crezut că am făcut un joc foarte bun și că am încercat foarte mult. Intrarea în pauză cu 0-1 nu ne-a dat o senzație deloc plăcută. Trebuie să-i complimentăm pe fani. Când am marcat al doilea gol, literalmente au explodat. Am putut simți conexiunea cu ei pe teren.
Chiar și atunci când am fost conduși, am știut că nu tot ceea ce am făcut a fost rău. A fost frumos că am reușit apoi să obținem victoria", a spus Muller.
Thomas Muller, după golul victoriei în fața României

CLASAMENTUL GRUPEI J

  • 1. Germania - 18 puncte (19-3)
  • 2. Macedonia de Nord - 12 puncte (15-6)
  • 3. Armenia - 12 puncte (8-10)
  • 4. România - 10 puncte (10-8)
  • 5. Islanda - 5 puncte (7-15)
  • 6. Liechtenstein - 1 punct (2-19)
Pentru echipa națională a României urmează luni, de la ora 21:45, meciul cu Armenia, care va avea loc la București, în timp ce Germania va înfrunta Macedonia de Nord.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo