Roy Keane l-a descris pe Harry Maguire drept "penibil" pentru felul în care fundașul lui Manchester United s-a bucurat vineri de golul pe care l-a înscris pentru Anglia în meciul cu Albania. Maguire a deschis scorul pentru gazde în meciul de calificare la Cupa Mondială împotriva Albaniei de pe Wembley și a sărbătorit ducându-și mâinile la urechi, în ceea ce ar fi un mesaj pentru cei care i-au criticat forma recentă.
Totuși, Roy Keane nu a fost deloc încântat de cum a ales fundașul central să trateze acel gol, spunând că golul marcat de el pe Wembley nu e suficient pentru a compensa performanțele sale slabe la echipa de club. Fostul star al lui United a avut un mesaj clar și a spus despre Maguire că este "penibil", iar că gestul său este "rușinos".
Campionatul European UEFA
Incredibil! Tatăl lui Maguire, rănit în haosul dinaintea finalei Euro! Dezvăluirile fotbalistului
14/07/2021 LA 11:03

Harry Maguire, făcut praf de Roy Keane pentru cum a ales să se bucure la golul cu Albania

"Crede că le închide gura celor care-l critică... asta crede? Este este penibil, ar trebui să știe asta. A fost o rușine în ultimele două luni pentru Man Utd. Crede că dacă va înscrie pe Wembley cu Albania își va reduce la tăcere criticii. Jenant", a spus Roy Keane pentru ITV la pauza meciului Anglia – Albania, încheiat cu victoria cu 5-0 a băieților lui Gareth Southgate.
Harry Kane a avut o primă repriză excelentă pentru gazde, marcând de trei ori. Kane nu strălucește nici el totuși la nivelul echipei de club. Englezul a marcat doar o singură dată în 10 meciuri din Premier League pentru Tottenham. Kane a recunoscut la începutul săptămânii că transferul său ratat la Manchester City l-a afectat, dar Keane a respins afirmația fotbalistului spunând că atacantul ar trebui să fie "obișnuit cu dezamăgirea", aceea de a juca pentru Spurs.
"Trebuie să treacă peste acest episod. Trebuie să se uite într-o oglindă și să-și spună: Ascultă, treci peste această dezamăgire. Ascultă aici, Kane joacă pentru Spurs, ar trebui să fie obișnuit cu dezamăgirea", a mai spus Keane.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Premier League
Harry Maguire, aproape de revenirea pe teren! Ce spune despre prezența sa la Euro 2020
02/06/2021 LA 13:24
Premier League
"Să-și ia gândul de la titlu!" Roy Keane, ultimatum pentru Solskjaer în privința unui fotbalist
03/05/2021 LA 06:24