Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Harry Maguire, făcut praf după bucuria de la golul cu Albania: "Credea că le-a închis gura? Penibil!"

Irina Aldea

Publicat 13/11/2021 la 09:20 GMT+2

Harry Maguire s-a bucurat că a deschis scorul în fața Albaniei acoperindu-și urechile, un gest prin care le atrage atenția criticilor și le transmite că nu le dă atenție. Alegerea fundașului Angliei a fost aspru criticată de un fost star a lui Manchester United.

Harry Maguire

Credit imagine: Getty Images

Roy Keane l-a descris pe Harry Maguire drept "penibil" pentru felul în care fundașul lui Manchester United s-a bucurat vineri de golul pe care l-a înscris pentru Anglia în meciul cu Albania. Maguire a deschis scorul pentru gazde în meciul de calificare la Cupa Mondială împotriva Albaniei de pe Wembley și a sărbătorit ducându-și mâinile la urechi, în ceea ce ar fi un mesaj pentru cei care i-au criticat forma recentă.
Totuși, Roy Keane nu a fost deloc încântat de cum a ales fundașul central să trateze acel gol, spunând că golul marcat de el pe Wembley nu e suficient pentru a compensa performanțele sale slabe la echipa de club. Fostul star al lui United a avut un mesaj clar și a spus despre Maguire că este "penibil", iar că gestul său este "rușinos".

Harry Maguire, făcut praf de Roy Keane pentru cum a ales să se bucure la golul cu Albania

"Crede că le închide gura celor care-l critică... asta crede? Este este penibil, ar trebui să știe asta. A fost o rușine în ultimele două luni pentru Man Utd. Crede că dacă va înscrie pe Wembley cu Albania își va reduce la tăcere criticii. Jenant", a spus Roy Keane pentru ITV la pauza meciului Anglia – Albania, încheiat cu victoria cu 5-0 a băieților lui Gareth Southgate.
Harry Kane a avut o primă repriză excelentă pentru gazde, marcând de trei ori. Kane nu strălucește nici el totuși la nivelul echipei de club. Englezul a marcat doar o singură dată în 10 meciuri din Premier League pentru Tottenham. Kane a recunoscut la începutul săptămânii că transferul său ratat la Manchester City l-a afectat, dar Keane a respins afirmația fotbalistului spunând că atacantul ar trebui să fie "obișnuit cu dezamăgirea", aceea de a juca pentru Spurs.
"Trebuie să treacă peste acest episod. Trebuie să se uite într-o oglindă și să-și spună: Ascultă, treci peste această dezamăgire. Ascultă aici, Kane joacă pentru Spurs, ar trebui să fie obișnuit cu dezamăgirea", a mai spus Keane.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo