România a făcut o primă repriză mare la Hamburg, contra Germaniei, intrând la vestiare în avantaj, grație golului superb marcat de Ianis Hagi.
Mijlocașul lui Rangers l-a ridiculizat pe Antonio Rudiger, câștigător al Champions League cu Chelsea, și l-a învins pe Ter Stegen cu un șut perfect la colțul lung.
Acesta a fost al 2-lea gol marcat de Ianis Hagi pentru prima reprezentativă, primul fiind reușit în victoria contra Macedoniei de Nord, tot în preliminariile Campionatului Mondial din Qatar.
Scottish Premiership
Ianis Hagi, unul dintre cei mai buni jucători de la Rangers în remiza cu Hearts! Ce note a primit
ACUM 14 ORE

Ianis Hagi, elogiat în presa internațională după golul marcat Germaniei

Marile publicații internaționale nu au trecut cu vederea reușita românului, lumea fotbalului aducându-și aminte de reușitele lui Gheorghe Hagi.
"Fiul Tigrului! Gol magnific al lui Ianis Hagi împotriva Germaniei!", au scris jurnaliștii de pa Espn.com.
"Dribling-ul în toată splendoarea lui! Mingea printre picioarele lui Rudiger. Finalizare ca la futsal. Ianis Hagi, un nume special în fotbalul românesc și un gol pe măsură", au scris cei de la Optus Sport.
"Ianis Hagi a reușit un moment epic în fața Germaniei, o acțiune în care l-a făcut invizibil pe câștigătorul Champions League", au notat englezii de la Daily Star.
Celebra casă de pariuri William Hill a notat: "Gheorghe Hagi - Ianis Hagi. Goluri de talie mondială. Așa tată, așa fiu."
"Ianis Hagi, fiul legendarului Gică Hagi, și-a adus țara în avantaj împotriva Germaniei după o fază individuală excepțională", au titrat cei de la Planet Futbol.
Bundesliga
Un super club din Europa, pe urmele lui Ianis Hagi după golul marcat în poarta Germaniei
11/10/2021 LA 11:57
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Opinie Eurosport | Cum să te încălzești cu Germania pentru Armenia
10/10/2021 LA 03:09