România a făcut o primă repriză mare la Hamburg, contra Germaniei, intrând la vestiare în avantaj, grație golului superb marcat de Ianis Hagi.
Mijlocașul lui Rangers l-a ridiculizat pe Antonio Rudiger, câștigător al Champions League cu Chelsea, și l-a învins pe Ter Stegen cu un șut perfect la colțul lung.
Acesta a fost al 2-lea gol marcat de Ianis Hagi pentru prima reprezentativă, primul fiind reușit în victoria contra Macedoniei de Nord, tot în preliminariile Campionatului Mondial din Qatar.
Romanian Liga I
Nicolae Dică, dureri de cap după meciurile echipelor naționale! Radunovic s-a accidentat cu Finlanda
27/09/2022 LA 11:42

Ianis Hagi, elogiat în presa internațională după golul marcat Germaniei

Marile publicații internaționale nu au trecut cu vederea reușita românului, lumea fotbalului aducându-și aminte de reușitele lui Gheorghe Hagi.
"Fiul Tigrului! Gol magnific al lui Ianis Hagi împotriva Germaniei!", au scris jurnaliștii de pa Espn.com.
"Dribling-ul în toată splendoarea lui! Mingea printre picioarele lui Rudiger. Finalizare ca la futsal. Ianis Hagi, un nume special în fotbalul românesc și un gol pe măsură", au scris cei de la Optus Sport.
"Ianis Hagi a reușit un moment epic în fața Germaniei, o acțiune în care l-a făcut invizibil pe câștigătorul Champions League", au notat englezii de la Daily Star.
Celebra casă de pariuri William Hill a notat: "Gheorghe Hagi - Ianis Hagi. Goluri de talie mondială. Așa tată, așa fiu."
"Ianis Hagi, fiul legendarului Gică Hagi, și-a adus țara în avantaj împotriva Germaniei după o fază individuală excepțională", au titrat cei de la Planet Futbol.
Liga Națiunilor UEFA
#VOCE Generația Euro 2016. Așteptări, bucurii și dezamăgiri. Ce mai fac acum jucătorii de atunci
25/09/2022 LA 05:35
Fotbal
Fatih Terim, subiectul unui documentar de excepție! Cum i-a convins pe șefii Galatei să-l ia pe Hagi
18/09/2022 LA 10:55