Ianis Hagi a impresionat în partida Germania – România (2-1), jucată vineri seara în calificările pentru Cupa Mondială din 2022. El a deschis scorul în minutul 9, iar per-total a fost apreciat atât în țară, când și în mass-media internațională.
Jucătorul de la Rangers a fost cel mai bun jucător român de pe teren la Hamburg. El a avut un index InStat de 322.
Cupa Mondială FIFA
Primele opinii ale lui Edi Iordănescu în Qatar. Ce spune despre Elveția, viitoarea rivală a României
01/12/2022 LA 10:45

Ianis Hagi, mesaj de suflet după meciul cu Germania și înaintea "finalei" cu Armenia

La aproximativ 24 de ore distanță, mijlocașul român a avut o reacție pe pagina personală de Facebook. A făcut referire atât la jocul cu Germania, dar și la cel care urmează, cu Armenia
"Mândru pentru prestația noastră. Dezamăgit pentru rezultatul final. Optimist pentru următoarele meciuri.
O bucurie enormă pentru mine să înscriu în fața suporterilor români de la Hamburg, să sărbătoresc alături de ei și cu gândul la toți cei care ne-au susținut de acasă.
Ne mai așteaptă 3 finale în drumul spre baraj și pornim cu mare încredere către primul meci, cel împotriva Armeniei. Suntem nerăbdători să simțim energia tribunelor de acasă și să luptăm împreună pentru victorie.
România, ne vedem luni în Ghencea! 🇷🇴 #HaiRomânia", a fost mesajul lui Ianis Hagi.

Jucătorul de la Rangers, apreciat după Germania - România

Ianis Hagi a reușit faza meciului de vineri și a căpătat notorietate în Germania. Mijlocașul ofensiv de la Glasgow Rangers i-a strecurat mingea printre picioare lui Rudiger înainte de a deschide scorul. Golul a fost apreciat de către nemții din tribune, care l-au aplaudat la schimbare, dar și de către presa din Germania.
"Ianis Hagi a trăit cel mai mare moment al carierei sale, în meciul dintre Germania și România, din preliminariile pentru Cupa Mondială. În vârstă de 22 de ani, Ianis este fiul unei adevărate legende a fotbalului. În minutul 12, Ianis a făcut liniște pe Hamburg Volksparkstadion. Cu o tehnică remarcabilă, Ianis a trecut de ezitantul Antonio Rudiger și l-a învins pe Marc-Andre ter Stegen cu un șut la colțul lung. Un gol de colecție, chiar dacă nu a fost suficient pentru ca România să obțină un punct. Jucătorul de 22 de ani, care joacă la Rangers de un an, este o mare speranță a fotbalului românesc de câțiva ani. Și nu e deloc surprinzător, dacă ne uităm la succesul tatălui său, supranumit 'Maradona din Carpați'.", au notat nemții de la Sky.
Fotbal
Mesajul emoționant al selecționerului Edi Iordănescu de Ziua Națională a României
01/12/2022 LA 07:31
Fotbal
Mihai Stoichiță, deosebit de optimist în privința preliminariilor EURO 2024. "Ne calificăm!"
21/11/2022 LA 21:37