Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Joachim Low la Barcelona? Xavi spune că este varianta ideală în acest moment

Ion Alexandru

Publicat 28/03/2021 la 09:22 GMT+3

Joachim Low este o soluție foarte bună pentru Barcelona, în cazul în care Ronald Koeman va fi demis la finalul acestui sezon. O spune chiar Xavi, catalanul pe care mulți îl văd antrenând Barcelona în viitor.

Joachim Löw a fost propus de Xavi la Barcelona

Credit imagine: Getty Images

Joachim Low a câștigat titlul mondial și a jucat finala Euro 2008 cu naționala Germaniei în ultimii 15 ani, dar după Europeanul din vară va renunța la această funcție. Xavi este foarte încântat de varianta Joachim Löw la Barcelona, chiar dacă și el este pe o listă scurtă a lui Laporta.
Xavi este antrenor la Al Sadd și vrea să capete o experiență mai mare pentru a readuce Barcelona la un nivel foarte ridicat. Xavi are o variantă inedită pentru postul pe care cel mai probabil Roland Koeman îl va lăsa liber în câtreva luni, Joachim Löw.
"Germania s-a transformat radical sub conducerea lui Joachim Low. Fotbalul practicat de nemși acum este mai aproape de Barcelona sau chiar de naționala Spaniei. Joachim Löw este un antrenor de lux, care cere un fotbal ofensiv, spectaculos. Ar putwa fi o opțiune bună pentru Barcelona? Da, fără discușie. Are personalitate și știe cum să scoată totul de la fotbaliști" a declarat Xavi pentru cotidianul german Suddeutsche Zeitung.
Joan Laporta a revenit la Barcelona și așteaptă finalul sezonului pentru a decide în privința noului antrenor. De la debutul acestui an, Ronald Koeman l-a făcut pe Messi fericit și argentinianul a jucat fenomenal. La doar 4 puncte de liderul Atletico ăn La Liga, Koeman speră să-l convingă pe noul său șef că merită să continue pe Camp Nou.

Cariera lui Joachim Low

În ultimii 15 ani, Joachim Löw a fost selecționerul Germaniei. Până să ajungă pe banca tehnică a nemților a avut mai multe contracte la echipe de club, fără succese deosebite.
  • VfB Stuttgart 1996 - 1998 (Cupa Germaniei 1997)
  • Fenerabahce 1998 - 1999
  • Karlsruhe 1999 - 2000
  • Adanaspor 2000 - 2001
  • Tirol Innsbruck 2001 - 2002 (campion al Austriei)
  • Austria Viena 2003 - 2004
  • Germania 2006 -
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo