"Mâine nu trebuie să ne precipităm. Întreg staff-ul tehnic pregăteşte meciul într-o manieră incredibilă şi e vorba doar despre linişte şi să răspundem cât mai bine indicaţiilor tactice care se dau. Eu îmi doresc la fiecare meci să dau tot ce am mai bun, golul este doar o finalitate a unui meci din punctul meu de vedere. Presiune pe atacanţi este la fiecare meci, eu am fost criticat de foarte multe ori, dar vin de fiecare dată şi îmi dau viaţa la echipa naţională. Presiunea face parte din joc, dacă voi fi lăudat sau criticat după meciul de mâine sunt lucruri care ţin de meseria noastră. Dar noi toţi vom da totul pe teren", a spus Keşeru.
Rezervă neutilizată cu Germania, fotbalistul de la FCSB va fi titular luni, în contextul absenței lui Pușcaș, suspendat. Keșeru a dezvăluit ce au simțit tricolorii după dramatica partidă de la Hamburg, în care au condus la pauză, pentru ca apoi, să cedeze toate punctele puse în joc.
"După meciul cu Germania am simţit dezamăgire pentru băieţi, ţinând cont de eforturile pe care le-au făcut pe toată durata întâlnirii... A fost un moment în care îţi dai seama că toate lucrurile făcute înainte s-au dărâmat", a adăugat atacantul.
Cupa Mondială FIFA
Primele opinii ale lui Edi Iordănescu în Qatar. Ce spune despre Elveția, viitoarea rivală a României
01/12/2022 LA 10:45

Keșeru, înainte de România - Armenia: "Parcă nu recunoșteam stadionul"

Întrebat dacă echipa naţională a României are probleme în meciurile decisive, aşa cum spus selecţionerul Mirel Rădoi, Keşeru a răspuns: "Îmi doresc ca mâine să demonstrăm contrariul".
Claudiu Keşeru s-a arătat surprins de noul Stadion Steaua, cel care va găzdui partida cu Armenia. "A fost foarte ciudat când am venit aici, parcă nu recunoşteam stadionul", a precizat atacantul.
Prima reprezentativă de fotbal a României întâlneşte, luni, de la ora 21:45, pe Stadionul Steaua din Capitală, selecţionata Armeniei, într-o partidă din Grupa J a preliminariilor Cupei Mondiale din 2022.
Meciul cu Armenia a creat o emulație fantastică în rândul fanilor români, astfel că, dacă nu ar fi existat restricțiile legate de pandemie, cu siguranță stadionul ar fi fost plin.
Până în acest moment, online, s-au vândut 10.000 de tichete din cele 15.000 permise de UEFA din cauza restricțiilor COVID-19. De azi, fanii își pot procura bilete și de la casele de la stadionul "Steaua", după următorul program:
 • duminică - până la ora 20:00;
 • luni - 12:00 - 21:45.
Au mai rămas de jucat în grupa României
11 octombrie 2021
 • ROMÂNIA – Armenia, de la ora 21:45
 • Islanda – Liechtenstein, de la ora 21:45
 • Macedonia de Nord – Germania, de la ora 21:45
11 noiembrie 2021
 • Armenia – Macedonia de Nord, de la ora 19:00
 • ROMÂNIA – Islanda, de la ora 21:45
 • Germania – Liechtenstein, de la ora 21:45
14 noiembrie 2021
 • Liechtenstein – ROMÂNIA, de la ora 19:00
 • Armenia – Germania, de la ora 19:00
 • Macedonia de Nord – Islanda, de la ora 19:00
Fotbal
Mesajul emoționant al selecționerului Edi Iordănescu de Ziua Națională a României
01/12/2022 LA 07:31
Fotbal
Mihai Stoichiță, deosebit de optimist în privința preliminariilor EURO 2024. "Ne calificăm!"
21/11/2022 LA 21:37