Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

România va disputa în Armenia cea de-a treia partidă din preliminariile Campionatului Mondial din 2022 astăzi, de la ora 19:00. ‘’Tricolorii’’ au trecut de Macedonia de Nord cu 3-2 în primul meci, iar ulterior au cedat în faţa Germaniei, scor 0-1. Ambele meciuri s-au disputat pe Arena Naţională.

Calificările pentru Cupa Mondială UEFA / Matchday 3
Stadionul Republican / 31.03.2021
În direct
Actualizări în direct
Vlad Dumitrescu

Actualizat 31/03/2021 la 20:47 GMT+3


20:50
GOL ARMENIA! Tigran Barseghyan a marcat pentru gazde din penalty, România a pierdut total controlul partidei după eliminarea lui Pușcaș.
86
GOL ARMENIA! În cele din urmă gazdele au profitat de omul în plus și au marcat. Chiar dacă golul a părut să fie marcat din offside, defensiva tricolorilor a fost din nou la pământ.
77
Cartonaș roșu pentru George Pușcaș! Vârful lui Reading va sta două etape după ce a primit cartonaș roșu direct în urma unei intervenții extrem de dure, cu piciorul ridicat.
GOOOOOL ROMÂNIAAAAAAAA! Combinația Bancu - Cicâldău a adus-o pe România în avantaj la Erevan! Dublă pentru Cicâldău.
61
Live comment icon
GOOOOOL ROMÂNIAAAA! CICÂLDĂU A ADUS EGALAREA PENTRU TRICOLORI!
56
Live comment icon
GOL ARMENIA! Schimbările armenilor au dat roade. Gazdele au deschis scorul prin Eduard Spertsyan!
40
Dennis Man avea ocazie să îi paseze lui George Pușcaș, cel care se afla într-o poziție excelentă, însă vârful Parmei a preferat să dribleze în careu și a fost în cele din urmă deposedat.
33
Intesitatea meciului a scăzut considerabil după primele 20 de minute, tricolorii nereușind să fie periculoși. Lipsește creativitatea de la mijloc.
27
Bayramian a căzut în careu după un duel cu Răzvan Marin însă nu poate fi vorba de așa ceva.
22
Pressingul agresiv al naționalei ne aduce o recuperare, iar posesia se încheie cu un șut al lui Maxim care ajunge însă peste poartă.
19:18
Macedonenii își fac calcule și vor un egal, dar nici o victorie a Armeniei nu i-ar deranja:
14
Un contraatac periculos al armenilor putea să aducă deschiderea de scor, însă mingea deviată de Toșca nu a ajuns în plasa porții doar datorită unei noi intervenții excelente a lui Florin Niță. Respirăm ușurați.
19:14
12
Dennis Man l-a găsit excelent pe Pușcaș, însă preluarea vârfului lui Reading a fost mult prea largă și mingea ajunge la portar. Dominarea elevilor lui Rădoi aduce și prima acțiune cu adevărat periculoasă.
11
Stanciu execută periculos o lovitură liberă însă portarul armenilor intervine excelent și respinge în corner. A fost al doilea șut pe poartă al tricolorilor.
9
Tricolorii au preluat controlul meciului între timp, controlăm balonul dar fără să punem în pericol poarta gazdelor până acum.
4
Armenii au început mai bine partida și au posesia în aceste prime minute.
1
A început partida de la Erevan!
18:30
Echipa de start a Armeniei:
Yurchenko - Hambardzumyan, Calisir, Haroyan, Hovhannisyan - Barseghyan, Grigoryan, Muradyan, Bayramyan - Karapetyan, Briasco
17:40
Iată echipa de start aliniată de Mirel Rădoi: