România a învins Armenia, luni seara, cu 1-0 în Grupa J de calificare la Cupa Mondială din 2022, dar la scurt timp după acest joc, Mirel Rădoi a venit cu o declarație care a provocat uimire. Selecționerul a anunțat că după ultimele meciuri cu Islanda şi Liechtenstein contractul său cu Federaţia Română de Fotbal expiră şi că echipa naţională va avea nevoie de un alt antrenor.
După succesul de luni seara, coroborat cu victoria Germaniei cu 4-0 în Macedonia de Nord, România a urcat pe locul 2 în grupă și este favorită pentru calificarea în jocurile de baraj. Chiar și așa, Mirel Rădoi nu este dispus să continue la cârma naționalei de fotbal a României, anunțând luni seară că echipa va avea nevoie de un nou antrenor din luna noiembrie.
UEFA Europa Conference League
FCSB, privată de un penalty clar cu Anderlecht! "Este o aberație a arbitrajului! Toți au văzut"
16/09/2022 LA 07:33

Nicolae Dică a comentat decizia lui Rădoi de a părăsi naționala de fotbal a României

"Nu vreau să vorbesc despre Mirel. Dacă el are ceva de spus, el răspunde. Nu e ok să comentez. Eu aş vrea să spun că mi se termină contractul într-o lună de zile. Dacă nu mai avem contract, ce să facem? Nu vreau să comentez. Am avut nişte discuţii pe acolo, cu staff-ul, dar nu vreau să comentez decizia.
Dacă era vorba despre laşitate, plecam după meciul din Armenia. Am zis că rămânemn, pentru că ziceam că putem face rezultate. Eu am insistat să rămânem atunci. Mai avem două meciuri și contract o lună de zile. Nu vreau să comentez. Mai avem două jocuri, fac parte dintr-un staff. Când se va termina campania, putem vorbi mai deschis", a spus Nicolae Dică pentru Telekom Sport.
Romanian Liga I
Pierdere importantă pentru Rădoi! Universitatea Craiova a rămas fără un titular la duelul cu FCSB
14/09/2022 LA 16:57
Romanian Liga I
Dică, nervos după ce FCSB s-a împiedicat de Voluntari în Superligă: "Spune-mi și mie cum e bine?"
12/09/2022 LA 21:00