Lionel Messi a părăsit în această vară Barcelona, semnând cu formația de pe Parc des Princes. După o carieră în care a evoluat pentru un singur club, argentinianul a mers sub comanda lui Pochettino, la PSG, club care are o adevărată colecție de vedete.
Ca atare, numele lui Messi a fost pe buzele tuturor în vestiarul Germaniei, înainte de confruntarea cu România, din preliminariile Mondialului 2022. Un singur fotbalist chemat de Flick la națională evoluează alături de sud-american, Thilo Kehrer, astfel că acesta a fost întrebat în permanență de nemți despre ce se întâmplă cu fostul decar al Barcelonei, care a avut un conflict cu Pochettino, despre cum s-a acomodat acesta și despre atmosfera din vestiar, odată cu venirea argentinianului.
"Desigur vorbim foarte mult despre transferul lui Messi și la echipa națională. Toți colegii mă întreabă: "Cum este? Ce face? Cum s-a adaptat?". Nu cred că trebuie să vă spun eu ce face Messi pe teren, îl știm cu toții de ce este capabil. În vestiar, e o persoană simă, care îi tratează pe toți cu mult respect. Este un om de mare calitate. Mă bucur că pot juca alături de el și că pot beneficia de sfaturile lui", a dezvăluit Kehrer, citat de Bild.
Fotbal
Belgia, OUT din grupe la Cupa Mondială! Maroc și Croația s-au calificat în optimi
ACUM 15 ORE

Kehrer, gata să se lupte pentru un post de titular la PSG și în naționala Germaniei

Thilo Kehrer a avut ceva probleme de sănătate în acest debut de sezon, dar acum a depășit perioada grea și e gata să se lupte pentru un post de titular atât la club, cât și la națională.
Misiune foarte dificilă, în contextul în care are pe post adversari redutabili. La bază fundaș central, neamțul a fost folosit de formația franceză mai mult în banda dreaptă, în contextul în care Kimpembe și Marquinhos se înțeleg atât de bine în centrul apărării. Odată cu venirea lui Hakimi, Kehrer are o misiune aproape imposibilă să prindă constant un loc în primul "11", dar e gata să lupte.
"Mă simt din nou în formă, sunt pregătit din toate punctele de vedere. Știu că există o competiție mare atât la PSG, cât și la națională, dar o accept și încerc să demonstrez că merit să evoluez cât mai mult", a mai spus fundașul de bandă.
Clasamentul din grupa României după 6 etape:
1. Germania - 15 p.
2. Armenia - 11 p.
3. România - 10 p.
4. Macedonia de Nord - 9 p.
5. Islanda - 4 p.
6. Liechtenstein - 1 p.
Programul României în luna octombrie:
  • Germania - România, 8 octombrie, ora 21:45
  • România - Armenia, 11 octombrie, ora 21:45
Cupa Mondială FIFA
Canelo Alvarez și-a cerut scuze, după ce l-a amenințat cu bătaia pe Messi! Mesajul pugilistului
IERI LA 08:06
Cupa Mondială FIFA
Messi și Szczesny au făcut un pariu uluitor! Polonezul a pierdut, dar a dezvăluit de ce nu va plăti
IERI LA 06:48