Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Probleme pentru Paul Pogba! Mijlocașul a părăsit naționala Franței din cauza unei accidentări

Alex Masgras

Actualizat 09/11/2021 la 13:45 GMT+2

Paul Pogba, mijlocașul francez al celor de la Manchester United, s-a accidentat la primul antrenament al naționalei Franței, acesta fiind nevoit să părăsească echipa lui Didier Deschamps.

Paul Pogba

Credit imagine: Getty Images

Vești proaste pentru fanii lui Manchester United și ai naționalei Franței. Paul Pogba s-a alăturat naționalei "cocoșului galic" pentru partidele contra Kazahstanului și a Finlandei, ultimele din cadrul preliminariilor Campionatului Mondial din 2022 din Qatar.
Din nefericire, Paul Pogba va fi nevoit să părăsească lotul național al francezilor, după ce mijlocașul lui Manchester United a părăsit antrenamentul de seara trecută șchiopătând. Potrivit federației franceze, Paul Pogba a suferit o leziune la coapsa piciorului drept, lucru care îl va împiedica să participe la ultima acțiune a naționalei din acest an.
picture

Paul Pogba nu a putut continua antrenamentul

Credit imagine: SID

În locul lui Paul Pogba, Dider Deschamps l-a convocat de urgență pe jucătorul lui AS Roma, Jordan Veretout.

Perioada proastă continuă pentru Paul Pogba

Paul Pogba nu traversează cea mai bună perioadă a carierei, prestațiile sale la Manchester United fiind sub așteptări în prima parte a acestui sezon. Acesta a început ca din tun, oferind nu mai puțin de 7 pase de gol în primele 4 etape din Premier League, în ceea ce părea a fi startul unui sezon de excepție pentru francez.
Din păcate pentru acesta, prestațiile sale nu au mai fost la fel de convingătoare, Ole Gunnar Solskjaer începând să îi ofere din ce în ce mai puține minute la ultimele meciuri. Perioada slabă a lui Pogba a culminat cu cartonașul roșu luat în derby-ul cu Liverpool, la scorul de 0-5 pentru "cormorani", la doar 15 minute de la introducerea sa pe teren.
picture

Naby Keita of Liverpool is fouled by Paul Pogba of Manchester United leading to a red card being shown following a VAR review during the Premier League match between Manchester United and Liverpool at Old Trafford

Credit imagine: Getty Images

După ce a ratat ultimele două confruntări din Premier League, cu Tottenham și Manchester City, rămâne de văzut cât timp va fi indisponibil Paul Pogba pentru echipa lui Ole Gunnar Solskjaer, după accidentarea suferită la antrenamentul Franței. Chiar și în aceste condiții, acesta ar fi ratat oricum următoarea partidă din Premier League, cel din deplasare de la Watford, din cauza suspendării de trei etape primite în urma cartonașului roșu din partida cu Liverpool.
În acest moment, Franța se află pe locul 1 în Grupa D, cu 12 puncte după 6 partide, cu o partidă mai puțin față de ocupanta locului 2, Ucraina, care are 9 puncte.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo