Niță, Chiricheș și Mihăilă sunt la un galben de suspendare, iar împotriva Germaniei au scăpat de avertiment și vor putea juca împotriva armenilor. Selecționerul Mirel Rădoi nu l-a putut utiliza, la Hamburg, pe singurul fotbalist român care evoluează în Germania. Mijlocașul de la Dusseldorf, Dragoș Nedelcu a încasat un galben la Skopje în egalul fără goluri cu Macedonia de Nord și a fost suspendat pentru cumul de cartonașe.

Chiricheș, cel mai bun om de pe teren în opinia nemților

Romanian Liga I
Rădoi, iritat de atitudinea echipei sale în meciul cu Chindia. "Poate astea sunt limitele noastre"
ACUM 14 ORE
Căpitanul României, Vlad Chiricheș a făcut un meci foarte bun la Hamburg. Nemții de la Bild i-au dat cea mai mare notă pentru evoluția sa în fața Germaniei. În luptele cu atacanții de sute de milioane ai lui Hansi Flick, Chiricheș a mai bifat un obiectiv. Fundașul de la Sassoulo nu a luat galben și va putea juca împotriva Armeniei, luni, pe Ghencea.
Trei români au încasat câte un cartonaș în timpul meciului pierdut cu 2-1 în fața Germaniei. Din fericire, Rațiu, Stanciu și Pușcaș nu erau în pericol.
România a pierdut dramatic la Erevan în fața Armeniei după ce a condus, așa cum a făcut-o și în Germania. Băieții lui Rădoi s-au prăbușit pe final, iar armenii s-au impus cu 3-2.
CLASAMENTUL GRUPEI J
  • 1. Germania - 18 puncte (19-3)
  • 2. Macedonia de Nord - 12 puncte (15-6)
  • 3. Armenia - 12 puncte (8-10)
  • 4. România - 10 puncte (10-8)
  • 5. Islanda - 5 puncte (7-15)
  • 6. Liechtenstein - 1 punct (2-19)
Pentru echipa națională a României urmează luni, de la ora 21:45, meciul cu Armenia, care va avea loc la București, în timp ce Germania va înfrunta Macedonia de Nord. Partidele vor putea fi urmărite în format live text pe Eurosport.ro.
Romanian Liga I
Continuă tensiunile la Craiova. Președintele Cârțu nu e de acord cu deciziile antrenorului Rădoi
13/11/2022 LA 11:05
Romanian Liga I
Mirel Rădoi a răbufnit după Rapid – CS U Craiova 2-2: "Nu stau să mă rog de nimeni!"
13/11/2022 LA 06:21