Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

România - Armenia | Cei trei români pasibili de suspendare vor putea juca în Ghencea

Ion Alexandru

Publicat 09/10/2021 la 09:57 GMT+3

Portarul Niță, care a făcut minuni în aceste preliminarii, căpitanul Vald Chichieș și extrema Mihăilă au scăpat de galben la Hamburg și vor putea să fie pe teren pentru "finala" de luni cu Armenia.

Mirel Radoi

Credit imagine: SID

Niță, Chiricheș și Mihăilă sunt la un galben de suspendare, iar împotriva Germaniei au scăpat de avertiment și vor putea juca împotriva armenilor. Selecționerul Mirel Rădoi nu l-a putut utiliza, la Hamburg, pe singurul fotbalist român care evoluează în Germania. Mijlocașul de la Dusseldorf, Dragoș Nedelcu a încasat un galben la Skopje în egalul fără goluri cu Macedonia de Nord și a fost suspendat pentru cumul de cartonașe.

Chiricheș, cel mai bun om de pe teren în opinia nemților

Căpitanul României, Vlad Chiricheș a făcut un meci foarte bun la Hamburg. Nemții de la Bild i-au dat cea mai mare notă pentru evoluția sa în fața Germaniei. În luptele cu atacanții de sute de milioane ai lui Hansi Flick, Chiricheș a mai bifat un obiectiv. Fundașul de la Sassoulo nu a luat galben și va putea juca împotriva Armeniei, luni, pe Ghencea.
Trei români au încasat câte un cartonaș în timpul meciului pierdut cu 2-1 în fața Germaniei. Din fericire, Rațiu, Stanciu și Pușcaș nu erau în pericol.
România a pierdut dramatic la Erevan în fața Armeniei după ce a condus, așa cum a făcut-o și în Germania. Băieții lui Rădoi s-au prăbușit pe final, iar armenii s-au impus cu 3-2.
CLASAMENTUL GRUPEI J
  • 1. Germania - 18 puncte (19-3)
  • 2. Macedonia de Nord - 12 puncte (15-6)
  • 3. Armenia - 12 puncte (8-10)
  • 4. România - 10 puncte (10-8)
  • 5. Islanda - 5 puncte (7-15)
  • 6. Liechtenstein - 1 punct (2-19)
Pentru echipa națională a României urmează luni, de la ora 21:45, meciul cu Armenia, care va avea loc la București, în timp ce Germania va înfrunta Macedonia de Nord. Partidele vor putea fi urmărite în format live text pe Eurosport.ro.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo