Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

România - Germania 0-1. Nicolae Stanciu a explicat ratarea din finalul partidei

Vlad Dumitrescu

Actualizat 29/03/2021 la 09:16 GMT+3

România - Germania 0-1. Nicolae Stanciu a vorbit despre ocazia importantă pe care a ratat-o în finalul partidei.

România - Germania

Credit imagine: Eurosport

”Știam că ne așteaptă un meci greu, care ne va epuiza fizic. Cred că în repriza a doua am arătat mai bine, am avut și ocazii clare. Nu știu dacă am mulțumit pe toată lumea, nici noi nu suntem mulțumiți pentru că am pierdut.
Germania e favorită, este echipa cea mai puternică, dar de multe ori am reușit să jucăm de la egal la egal Am simțit că putem egala. Toată lumea era supărată în vestiar, pentru că simțeam că putem mai mult”, a declarat Stanciu la PROTV, după meci.
”Eram concentrat să iau fața fundașului, nu l-am văzut pe Pușcaș, am încercat să dau pe scurt, îmi pare rău că am ratat. Dar trebuie să mergem înainte și să rămânem cu ce a fost bun din acest meci”, a completat el.

ROMÂNIA - GERMANIA 0-1. FLORIN NIȚĂ, CEL MAI BUN JUCĂTOR AL TRICOLORILOR

Germania a controlat total jocul și a dominat copios prima parte a partidei. De altfel, această dominare s-a și concretizat în minutul 17 atunci când pasa excelentă a lui Havertz l-a găsit perfect pe Gnabry în careu, cel care a deschis scorul fără probleme din fața lui Niță.
Repriza a doua a continuat în același ritm. Germania a avut mingea și a completat aproximativ de trei ori mai multe pase decât naționala noastră. De cealaltă parte, România l-a avut pe Niță, cel care a fost decisiv în mai multe rânduri și a salvat mai multe goluri ca și făcute.
Germanii au făcut o singură schimbare până în minutul 90 iar finalul partidei i-a surprins pe tricolori dominând meciul și fiind chiar aproape de a marca prin Stanciu, însă în cele din urmă nemții au fost cei care au plecat cu cele trei puncte.
Așadar România pierde, previzibil, cu Germania și rămâne cu trei puncte după primele două partide din preliminariile Campionatului Mondial din Qatar. Pentru tricolori urmează meciul cu liderul surpriză al grupei, Armenia, miercuri de la 19:00.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo