”Am avut mult de muncă astăzi, este adevărat, dar nu doar eu, ci întreaga echipă, cu toții am făcut un meci bun, s-a depus un efort mare”, a declarat Niță după meci pentru PROTV.
”Asta îmi este meseria, așa trebuie să fac la fiecare meci, ăsta este obiectivul meu. Dar vă dați seama că sunt dezamăgit, am venit după o victorie și ne așteptam la un meci bun. Am făcut totuși un meci bun, dar din păcate nu mereu când joci bine și câștigi. Totuși, am jucat în fața unui colos, o echipă foarte bună”, a completat el.
”Trebuie să îmi felicit colegii pentru că s-au dăruit pe teren, asta este cel mai important. La meciul cu Armenia sper să mergem și să ne întoarcem cu trei puncte. Este o echipă bună, arțăgoasă, știm ce ne așteaptă și cu siguranță o să fim montați”, a precizat el.
Europa League
Rangers merge mai departe în Europa League! Leicester, în Conference League! Rezultatele serii
09/12/2021 LA 20:42

ROMÂNIA - GERMANIA 0-1. FLORIN NIȚĂ, CEL MAI BUN JUCĂTOR AL TRICOLORILOR

Germania a controlat total jocul și a dominat copios prima parte a partidei. De altfel, această dominare s-a și concretizat în minutul 17 atunci când pasa excelentă a lui Havertz l-a găsit perfect pe Gnabry în careu, cel care a deschis scorul fără probleme din fața lui Niță.
Repriza a doua a continuat în același ritm. Germania a avut mingea și a completat aproximativ de trei ori mai multe pase decât naționala noastră. De cealaltă parte, România l-a avut pe Niță, cel care a fost decisiv în mai multe rânduri și a salvat mai multe goluri ca și făcute.
Germanii au făcut o singură schimbare până în minutul 90 iar finalul partidei i-a surprins pe tricolori dominând meciul și fiind chiar aproape de a marca prin Stanciu, însă în cele din urmă nemții au fost cei care au plecat cu cele trei puncte.
Așadar România pierde, previzibil, cu Germania și rămâne cu trei puncte după primele două partide din preliminariile Campionatului Mondial din Qatar. Pentru tricolori urmează meciul cu liderul surpriză al grupei, Armenia, miercuri de la 19:00.
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Mesajul lui Răzvan Marin pentru Mirel Rădoi înainte de meciurile cu Islanda și Liechtenstein
08/11/2021 LA 14:52
Europa League
Nicio victorie pentru români în Europa League! Ianis Hagi a marcat pentru Rangers! Rezultatele serii
04/11/2021 LA 19:46