Vineri au fost stabilite meciurile din barajul de calificare la turneul final al Cupei Mondiale din 2022. Italia și Portugalia se pot întâlni în finala play-off-ului, dacă vor trece de Macedonia de Nord, respectiv Turcia, astfel că la Campionatul Mondial din Qatar una dintre ele va rămâne acasă.
Fabio Cannavaro, care a cucerit titlul mondial cu Italia în 2006, a vorbit pentru Gazzetta dello Sport despre posibilul duel între cele două mari echipe europene. Fostul fotbalist a punctat că naționala lui Ronaldo este una puternică și are și avantajul de a juca acasă, iar despre Cristiano a spus că trăiește pentru acea partidă, dorindu-și cu ardoare să obțină calificarea la turneul final.
"Portugalia este puternică, iar adversarii ei trebuie să fie atenți în aceste meciuri în care trebuie să-și învingă anxietatea. Ei o să joace acasă finala, dar dacă Italia o să reia firul jocului ei obișnuit, va trece mai departe.
Premier League
Condiția pusă de Cristiano Ronaldo pentru a rămâne la Manchester United și sezonul viitor
ACUM 3 ORE
Cristiano trăiește pentru acel meci cu Italia pentru că vrea să joace la Cupa Mondială. El poate fi criticat oricât și tot va continua să marcheze multe goluri. Să avem încredere în Chiellini și Bonucci, pentru că își cunosc bine mișcările. Cristiano nu mai este la fel de mobil ca pe vremuri, iar Italia poate profita de asta", a declarat Fabio Cannavaro.

Cristiano Ronaldo mai "are o singură ambiție"

Cristiano Ronaldo este unul dintre cei mai mari fotbaliști din istorie, deținând o sumedenie de recorduri în fotbalul internațional. Dorința portughezului de a fi mereu cel mai bun este încă vie chiar și la 36 de ani, iar stabilirea de noi borne neatinse de nimeni reprezintă unul dintre obiectivele sale pe final de carieră.
Starul lui Manchester United a câștigat de 5 ori în carieră Balonul de Aur, cel mai prestigios trofeu individual din fotbalul mondial. La acest capitol însă e depășit de marele său rival din ultimii 15 ani, Lionel Messi, care a fost desemnat de 6 ori cel mai bun jucător de pe planetă.
Mult râvnitul trofeu este acordat de celebra revistă France Football, iar Pascal Ferre, redactorul șef al publicației franceze, a dezvăluit că Ronaldo i-a mărturisit că vrea să-l depășească pe Messi la numărul de Baloare de Aur.
"Ronaldo are o singură ambiție și aceea de a-și termina cariera cu un Balon de Aur mai mult decât Messi. Și știu asta pentru că mi-a spus chiar el", a dezvăluit Ferre, citat de Mundo Deportivo.
Visul lui Ronaldo are șanse mici să fie îndeplinit. În acest an, lusitanul nu are nicio șansă la trofeu, iar Messi este principalul favorit, mai multe surse din presa internațională precizând că argentinianul știe deja că este câștigător. Dacă jucătorul lui PSG se va distanța la două trofee în plus față de Ronaldo, e imposibil de crezut că portughezul îl va putea măcar egala pe rivalul său.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/11/23/3259001.jpg
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Cristiano Ronaldo, cu gândul la barajul de calificare la CM din Qatar! "Va fi o bătălie frumoasă"
14/01/2022 LA 17:44
Premier League
Zvonurile privind plecarea lui Ronaldo de la Manchester United, desființate! "Nu e stilul lui"
12/01/2022 LA 10:23