Robert Lewandowski a anunțat că vrea să plece de la Bayern Munchen în această vară. Atacantul polonez mai are contract cu bavarezii până în iunie 2023, dar relația dintre acesta și club s-a răcit în ultima perioadă și își dorește să plece cât mai repede de pe Allianz Arena.
Barcelona se numără printre echipele interesate de Lewandowski, dar oficialii lui Bayern nu vor să audă de o despărțire de acesta în vară. Aflat la conferința de presă premergătoare duelurilor din Nations League ale Poloniei, Lewandowski nu a scăpat de întrebările legate de viitorul său, iar selecționerul Michniewicz a profitat de situație și și-a exprimat dorința în ceea ce îl privește pe atacantul său:
"Aș vrea să îl văd pe Lewandowski la Liverpool deoarece sunt suporterul lor", a spus Michniewicz.
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Shevchenko, mesaj emoționant pentru naționala Ucrainei după ratarea calificării la CM din Qatar
06/06/2022 LA 08:00
Robert Lewandowski și Jurgen Klopp, antrenorul lui Liverpool, au avut parte de o colaborare extraordinară în perioada petrecută la Borussia Dortmund, câștigând împreună de două ori titlul în Bundesliga și ajungând până în finala UEFA Champions League în 2013.
Citește și:

Robert Lewandowski nu vrea să mai continue la Bayern

Robert Lewandowski nu mai vrea să joace la Munchen din această vară. Atacantul în vârstă de 33 de ani își încheie contractul în 2023, dar a declarat că se așteaptă ca Bayern să-i permită să plece.
Vorbind la Varșovia înaintea meciului Poloniei din Liga Națiunilor împotriva Țării Galilor, Lewandowski a susținut: "Povestea mea cu Bayern Munchen s-a încheiat și nu-mi pot imagina o colaborare ulterioară cu clubul, după ceea ce s-a întâmplat în ultimele luni. Bayern este un club serios și nu cred că mă vor ține, nu vreau să mai joc acolo. Cred că transferul meu va fi cea mai bună soluție pentru ambele părți. Sper să nu mă oprească."
Chiar dacă mai are contract până în iunie 2023 și Bayern nu vrea să îi dea drumul, Lewandowski așteaptă decizia lui Sadio Mane. Dacă senegalezul, care a anunțat că nu va mai continua la Liverpool, va ajunge la Bayern, sunt șanse foarte mari ca atacantul polonez să se despartă de bavarezi.
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Selecționerul Ucrainei, reacție dureroasă după ratarea calificării la Mondial! "E greu să spun ceva"
06/06/2022 LA 04:27
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Țara Galilor, pentru a doua oară în istorie la Campionatul Mondial
05/06/2022 LA 18:43