Ultima zi de transferuri în Europa a început în forță, cu perfectarea unei mutări spectaculoase pe Bernabeu. Real s-a înțeles cu Rennes pentru transferul lui Camavinga contra sumei de 31 de milioane de euro. Francezii vor primi și alte bonusuri, în funcție de performanțele înregistrate de tânărul fotbalist.
Deși a fost dorit de PSG și Manchester United, Camavinga a ales Realul, efectuând deja vizita medicală.
Liga
FC Barcelona s-ar putea lovi de un alt caz Dembele! Un jucător de bază a refuzat un nou contract
ACUM O ZI
Această mutare demonstrează clar că Mbappe nu mai este o prioritate pentru gruparea spaniolă în această vară. PSG a avut termen până aseară să îi ofere un răspuns grupării iberice în legătură cu ultima ofertă făcută (170 milioane de euro + 10 milioane în bonusuri). Cum oficialii de pe Parc des Princes nu au dat un răspuns oficial, Real Madrid a folosit o parte din suma strânsă pentru Kylian pentru a-l aduce pe Camavinga.
TOATE TRANSFERURILE DIN ULTIMA ZI DE MERCATO SUNT AICI
Sunt șanse minime, așadar, să se mai ajungă la un acord pentru vârful francez azi, Florentino Pereze urmând a-l semna pe acesta în iarnă, când intră în ultimele 6 luni de contract. De partea cealaltă, conducerea lui PSG speră ca în următoarele luni poziția lui Mbappe să se schimbe și să pună semnătura pe un nou contract. Fotbalistul a refuzat până acum mai multe oferte de prelungire, dorind neapărat să ajungă la Madrid.

Camavinga are, la 18 ani, un stadion care îi poartă numele

Mijlocașul lui Rennes a fost prezent în urmă cu o lună și jumătate la o ceremonie pentru a sărbători deschiderea unui stadion ce îi poartă numele, situat în La Chapelle-Janson, lângă locul în care a crescut, la Fougères.
Camavinga, care a jucat 42 de meciuri în toate competițiile în sezonul trecut, a început fotbalul în această zonă înainte de a se alătura lui Rennes, la vârsta de 12 ani.
Pe noul stadion va juca CF2L, o academie care reunește unii dintre cei mai talentați jucători din zonele apropiate pentru a se antrena și a juca.
Unul dintre primii antrenori ai lui Camavinga, Nicolas Martinais, lucrează și el la academie, conform GFFN.

7 lucruri mai puțin știute despre Camavinga

1. Înainte să joace fotbal a fost îndrăgostit de judo și s-a dedicat acestui sport timp de 6 ani.
2. S-a născut în Miconje, un sat din provincia angoleză Cabinda.
3. Are trei naționalități. S-a născut în Angola, este congolez după tatăl său și francez după țara de adopție. El joacă pentru naționala de tineret a Franței.
4. În 2013, când nu era încă la Rennes, casa familiei sale a ars și a ramăs pe străzi pentru câteva zile. Atunci avea 11 ani și era junior la Drapeau-Fougeres.
5. Eduardo Camavinga are același impresar cu Ousmane Dembele, Moussa Sissoko.
6. Este cel mai tânăr jucător în Ligue 1 din istoria lui Rennes. A jucat la 16 ani, 4 luni și 27 de zile.
7. Acum un an și jumătate, Camavinga era evaluat la 4 milioane de euro. Valoarea sa de piață a crescut de 15 ori în ultimele 18 luni!
Ligue 1
PSG, aproape de a transfera un om de bază de la Real Madrid! De ce depinde mutarea
23/01/2022 LA 12:33
Premier League
Adama Traore, între Tottenham și Barcelona! Care este prima ofertă pe care Wolves a refuzat-o
22/01/2022 LA 09:49