Rapid nu traversează cea mai bună perioadă în Liga a doua. Trupa antrenată de Nicolae Grigore se află pe locul 7 în Liga 2, cu 27 la puncte, la egalitate cu Petrolul, ocupanta locului 6. Giuleștenii au înregistrat două remize și un eșec în 2021, astfel că prezența în play-off este pusă sub semnul întrebării. Promovarea rămâne visul giuleștenilor, însă misiunea rapidiștilor pare din ce în ce mai greu de îndeplinit.
Totuși, giuleștenii au primit și vești bune. Este vorba despre construcția noului stadion din Giulești. Aflată în programul pentru Euro 2020, construcțiile la Rapid Arena vor fi finalizate în această primăvară. Compania Națională de Investiții a anunțat că a început montarea scaunelor, iar după data de 15 aprilie va începe și montarea gazonului.

Când va fi gata noul stadion al Rapidului. Răspunsul CNI

Cupa Mondială FIFA
"Ne-am făcut de râs în Qatar!" Naționala lui Eriksen, "distrusă" de presa daneză după eliminare
ACUM UN MINUT
"La momentul actual s-a început montajul scaunelor de la tribuna est. De asemenea, au fost demarate și lucrările de infrastructură ale terenului de joc, mai exact lucrările de drenaj. Gazonul va putea fi pus în amplasament după finalizarea lucrările de infrastructură și anume lucrările de drenaj, încălzire și irigare.
În funcție de condițiile meteorologice care pot influența progresul lucrărilor de infrastructură, preconizăm că montarea gazonului să înceapă după data de 15 aprilie. Predarea obiectivului de investiție către beneficiar va avea loc după semnarea procesului verbal de recepție la terminarea lucrărilor. Recepția la terminarea lucrărilor este planificată să înceapă în a doua jumătate a lunii mai", anunță CNI, pentru Digi Sport.

CARACTERISTICILE RAPID ARENA

  • capacitate de aproximativ 14.000 de locuri (din care peste 250 de locuri pentru persoanele cu dizabilităţi şi însoţitorii lor)
  • preţ nou 39.499.366 milioane de euro
  • nivel de clasificare UEFA, 4
  • suprafaţa totală înierbată va fi de 120X80 m (inclusiv suprafaţa de gardă)
  • complexul va fi prevăzut cu săli de sport pentru diverse discipline sportive precum haltere, box, lupte/judo/karate, tenis/volei/baschet, atletism, precum şi săli de forţă sau recuperare şi pistă de popice

CUM SE VOR NUMI ZONELE DIN INCINTA "RAPID ARENA"

  • Peluza Nord - Dan Coe
  • Peluza Sud - Tache Macri
  • Tribuna a II-a - Alexandru Neagu
  • Tribuna I: Valentin Stănescu
  • Tribuna VIP: Nicolae Manea
Numele alese pentru lojele stadionului: Ion Costea, Iuliu Baratky, Gheorghe Dungu, Ion Bogdan, Vintilă Cossini, Necula Răducanu, Dumitru Macri, Bazil Marian, Ion Motroc, Ștefan Filotti, Vasile Copil, Ilie Greavu, Constantin Năsturescu, Nichi Dumitriu, Ion Pop, Teofil Codreanu, Nicolae Lupescu, Constantin Jamaischi, Ion Ionescu
Fotbal
Steliano Filip a fost prezentat la noua sa echipă! Unde va juca fostul căpitan de la Dinamo
ACUM 5 MINUTE
Cupa Mondială FIFA
Lovitură pentru Southgate! Un jucător al naționalei Angliei a părăsit lotul pentru Cupa Mondială
ACUM 29 MINUTE