Anunțul rămânerii la Barcelona a fost făcut chiar de starul argentinian, prin intermediul unui interviu acordat în exclusivitate pentru Goal.com. În interviul cu pricina, Messi explică pe larg de ce vrea să plece de la Barcelona în vara viitoare. Argentinianul nu este fericit la Barcelona și voia să plece de acum, lucru pe care l-a comunicat deja conducerii.
Nu voia să rămână sub nicio formă pe Camp Nou, dar a rămas doar ca să evite o bătălie legală cu clubul. Messi a mai spus că managamentul Barcelonei sub Josep Maria Bartomeu reprezintă un dezastru. Vestea nu a fost primită cu bucurie de toată lumea. Dacă spaniolii sunt în culmea fericirii că Leo Messi va continua în La Liga, englezii și-ar fi dorit să-l poată urmări în Premier League pe superstarul argentinian care a scris istorie și continuă să o facă în fotbalul mondial.

Jamie Carragher nu ar fi vrut ca Messi să vină pe Anfield

Fotbal
Cursa pentru Balonul de Aur are un favorit uriaș! Messi, cotat cu aceleași șanse ca... Bonnuci
24/05/2022 LA 07:23
În aceste două săptmâni, în care Leo Messi a fost vehement cu privire la plecarea lui de pe Camp Nou, publicațiile din toată lumea au scris despre posibilele destinații pe care argentinianul le-ar putea lua în seamă. Cea mai vehiculată variant a fost posibilitatea Manchester City, acolo unde Leo s-ar fi înțeles de minune cu antrenorul Pep Guardiola. Jamie Carragher a precizat că și-ar fi dorit să-l vadă pe argentinian în Premier League, însă nu pe Anfield.
“Dacă mă întrebi ca iubitor al fotbalului dacă mi-aș fi dorit să-l văd pe Messi în Premier League, atunci aș fi răspuns clar și răspicat că da. Aș fi vrut să-l văd la Man City? Da, pentru că îl vreau în Premier League. Mi-aș fi dorit să-l urmăresc evoluând în fiecare săptămână, ar fi fost de-a dreptul grozav. Mi-aș fi dorit ca Liverpool să-l transfere? Nu. Dacă aș fi fost fan al lui City, nu aș fi vrut să ajungă la echipă. M-aș fi uitat la preț, m-aș fi uitat la vârsta jucătorului. Nu sunt sigur că aș vrea ca echipa mea preferată să-l aducă. Sunt sigur că ar fi fost un mare plus pentru City, dar Liverpool tot a învins Barcelona cu 4-0. Barca nu a câștigat campionatul anul acesta, n-a mai câștigat Champions League de mult timp. Vorbim de unul dintre cei mai mari jucători din istorie, dar doar pentru că-l aduci la o echipă, nu înseamnă că vei avea succes garantat”, a spus Carragher.
Ligue 1
Messi, adio revenire la Barcelona! Va cumpăra 35% din acțiunile clubului la care va juca din 2023
17/05/2022 LA 06:19
Liga
Messi, așteptat înapoi la Barcelona! Anunțul tatălui său care le dă speranțe fanilor din Spania
15/05/2022 LA 16:31