UPDATE / Lionel Messi va rămâne la Barcelona până vara viitoare, la finalul sezonului 2020/2021. Anunțul a fost făcut chiar de starul argentinian, printr-un videoclip postat de Goal.com.
În interviul respectiv, Messi explică pe larg de ce vrea să plece de la Barcelona în vara viitoare. Messi nu este fericit la Barcelona și voia să plece de acum, lucru pe care l-a comunicat deja conducerii. Nu voia să rămână sub nicio formă pe Camp Nou, dar a rămas doar ca să evite o bătălie legală cu clubul. Messi a mai spus că managamentul Barcelonei sub Josep Maria Bartomeu reprezintă un dezastru.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39
Mai jos, interviul integral realizat de Goal.com:
Știrea inițială
În urmă cu puțin timp, publicația argentiniană TyC Sports a anunțat că starul catalanilor s-a hotărât și va rămâne pe Camp Nou până în vara anului 2021.
Vestea pe care toți fanii blaugrana o așteptau a sosit la scurtă vreme după ce Jorge, tatăl și impresarul lui Messi, a emis un comunicat oficial prin care contestă decizia Ligii Spaniole conform căreia clauza de 700 de milioane de euro din contractul jucătorului este încă valabilă.
Răspunsul reprezentanților La Liga, în frunte cu președintele Javier Tebas, a venit imediat, anunțând că acea clauză va rămâne valabilă.
În mijlocul conflictului dintre cele două părți, TyC Sports susține că Leo Messi a luat o decizie finală, urmând să continue la Barca până vara viitoare, așa cum prevede contractul actual.

Anunțul TyC Sports: Lionel Messi rămâne la Barcelona

Potrivit TyC Sports, Lionel Messi își va continua aventura pe Camp Nou, începută în urmă cu 19 ani. Cu siguranță, vestea îi va nemulțumi pe cei de la Manchester City, formația considerată principala favorită la semnătura starului argentinian.
De-a lungul perioadei petrecute pe Camp Nou, Messi a bifat 731 de meciuri, a marcat 634 de goluri și a oferit 254 de pase decisive. Căpitanul Barcelonei a cucerit 33 de trofee, printre care se numără 10 titluri în La Liga și 4 Ligi ale Campionilor.

Premier League se întoarce din 12 septembrie la Eurosport

Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59