Barcelona stă pe un butoi cu pulbere după anunțul lui Messi de marți, iar oficialii clubului catalan încă speră că jucătorul se va răzgândi. Dar acest lucru este puțin probabil să se întâmple și în aceste condiții se prefigurează un "război" între club și jucător.

100 de milioane de €+Gabriel Jesus, Bernardo Silva și Eric Garcia în schimbul lui Messi

Fotbal
Wenger crede că Messi e "vinovat" pentru lipsa de randament a lui Griezmann
IERI LA 10:18

Presa iberică a descoperit că în zilele următoare Manchester City va face o ofertă concretă pentru Messi. Mai exact "cetățenii" sunt dispuși să plătească suma de 100 de milioane de € pe lângă 3 jucători: Gabriel Jesus, Bernardo Silva și Eric Garcia.

Această ofertă este cam maxim din ceea ce ar putea oferi Manchester City, pentru că echipa lui Guardiola trebuie să aibă grijă să nu încalce regulile fair-play-ului financiar, pentru a nu avea din nou probleme cu UEFA.

https://imgresizer.eurosport.com/unsafe/0x0/filters:format(jpeg):focal(964x337:966x335)/origin-imgresizer.eurosport.com/2019/01/14/2500355.jpg

Dintre cei 3 jucători amintiți, Barcelona are deja un acord cu tânărul Eric Garcia, care mai are doar un an de contract cu City și ar urma să semneze gratis cu catalanii în vara anului viitor. Gabriel Jesus și Bernardo Silva sunt și ei jucători care se potrivesc stilului echipei catalane, astfel că această ofertă ar putea să fie cel puțin aproape de ceea ce ar dori Barcelona în schimbul lui Messi.

Evident, clubul catalan susține că cine îl vrea pe Messi trebuie să plătească clauza de reziliere în valoare de 700 de milioane de €, dar este greu de crezut Barcelona și-ar permite să refuze orice ofertă, în condițiile în care în iarnă argentinianul ar putea semna gratis cu orice echipă. Mai mult, eliberarea de salariul uriaș al lui Messi ar putea fi o eliberare financiară pentru catalani.

Champions League
Anunţul agentului lui Griezmann, după ce vârful a fost uitat pe bancă, împotriva lui Ferencvaros
IERI LA 07:08
Champions League
Record stabilit de Barcelona, în Ligă. Niciodată în istoria cupelor europene nu se mai întâmplase
IERI LA 06:45