Barcelona stă pe un butoi cu pulbere după anunțul lui Messi de marți, iar oficialii clubului catalan încă speră că jucătorul se va răzgândi. Dar acest lucru este puțin probabil să se întâmple și în aceste condiții se prefigurează un "război" între club și jucător.

100 de milioane de €+Gabriel Jesus, Bernardo Silva și Eric Garcia în schimbul lui Messi

Presa iberică a descoperit că în zilele următoare Manchester City va face o ofertă concretă pentru Messi. Mai exact "cetățenii" sunt dispuși să plătească suma de 100 de milioane de € pe lângă 3 jucători: Gabriel Jesus, Bernardo Silva și Eric Garcia.
Cupa Mondială FIFA
Messi a dezvăluit de ce l-a făcut prost pe Weghorst, după Argentina-Olanada! Ce l-a scos din sărite
ACUM O ORĂ
Această ofertă este cam maxim din ceea ce ar putea oferi Manchester City, pentru că echipa lui Guardiola trebuie să aibă grijă să nu încalce regulile fair-play-ului financiar, pentru a nu avea din nou probleme cu UEFA.
https://i.eurosport.com/2019/01/14/2500355.jpg
Dintre cei 3 jucători amintiți, Barcelona are deja un acord cu tânărul Eric Garcia, care mai are doar un an de contract cu City și ar urma să semneze gratis cu catalanii în vara anului viitor. Gabriel Jesus și Bernardo Silva sunt și ei jucători care se potrivesc stilului echipei catalane, astfel că această ofertă ar putea să fie cel puțin aproape de ceea ce ar dori Barcelona în schimbul lui Messi.
Evident, clubul catalan susține că cine îl vrea pe Messi trebuie să plătească clauza de reziliere în valoare de 700 de milioane de €, dar este greu de crezut Barcelona și-ar permite să refuze orice ofertă, în condițiile în care în iarnă argentinianul ar putea semna gratis cu orice echipă. Mai mult, eliberarea de salariul uriaș al lui Messi ar putea fi o eliberare financiară pentru catalani.
Cupa Mondială FIFA
Messi a fost blând! Emiliano Martinez l-a distrus în termeni duri pe arbitrul Mateu Lahoz: "E nebun"
ACUM 4 ORE
Cupa Mondială FIFA
Messi, discurs incendiar! A jignit un adversar și i-a făcut praf pe Van Gaal și pe arbitrul Lahoz
ACUM 4 ORE