Lionel Messi, starul Barcelonei, este capabil să joace la cel mai înalt nivel din fotbal pentru încă "trei sau patru ani", potrivit fostului coleg al căpitanului Barcelonei, Carles Puyol. Messi, care a doborât recordul impresionant deținut de legendarul Pele, starul Barcelonei devenind jucătorul cu cele mai multe goluri marcate pentru un singur club: 644, s-a bucurat de un succes nebun în întreaga lui carieră pe Camp Nou.
Internaționalul argentinian a câștigat La Liga de zece ori, Cupa Regelui de șase ori și a făcut parte din lotul Barcelonei, câștigător de patru ori a titlului de Champions League. La nivel individual, palmaresul lui Leo Messi include câștigarea a șase Baloane de Aur și titlul de cel mai bun marcator din La Liga de șapte ori.

Cât va mai continua Leo Messi să joace la cel mai înalt nivel

Ligue 1
"Mbappe va face istorie!" Ronaldinho, convins că starul lui PSG este cel mai bun jucător din Franța
IERI LA 15:31
În timp ce viitorul lui la Barcelona este incert în acest moment, despre Messi se crede în continuare că poate evolua la cel mai înalt nivel pentru mai multe sezoane: "Are 33 de ani acum și are grijă de el. E motivat și dornic și cred că mai are trei sau patru ani de fotbal jucat la cea mai înaltă intensitate, asta dacă e îndeajuns de norocos să nu aibă parte de nicio accidentare gravă. În același timp, trebuie să joace cu aceeași dorință ca și până acum.
Cred că îl vom mai vedea pe Leo pentru o vreme pe terenul de fotbal, încântându-ne privirile. Acum deja nu mai e vorba despre talent. Talentul nu ajunge la acest nivel. Desigur, e nevoie de el, dar și de muncă și dedicare continuă, o dorință de a învăța, de a fi motivat mereu să urmărești provocări noi tot mereu. Am văzut asta în Messi dintotdeauna", a spus Puyol pentru Goal
Liga
Lionel Messi, sătul de "săgețile" lui Joan Laporta! Ce măsură a luat fotbalistul celor de la PSG
IERI LA 11:01
Liga
Suarez, surprins de despărțirea de Atletico! Ce a spus despre ideea de a juca din nou lângă Messi
26/05/2022 LA 18:33