Lionel Messi a vorbit pentru prima oară de la anunțul că va pleca de la Barcelona. Argentinianul în vârstă de 34 de ani a sosit la conferința de presă în lacrimi, fiind copleșit de emoții. Acesta a explicat de ce nu mai poate continua pe Camp Nou și a vorbit și despre viitorul său.

"Paris Saint-Germain este o posibilitate, da"

Messi a fost întrebat la conferința de presă de către jurnaliștii prezenți de următoarea sa destinație: "Paris Saint-Germain este o posibilitate, da. În acest moment nimic nu este confirmat. Am fost sunat de mai multe cluburi după comunicatul Barcelonei. În acest moment purtăm discuții", a spus Messi.
Premier League
Tottenham, refuzată de Franck Kessie. Starul lui AC Milan era una din cele două ținte ale lui Conte
ACUM 4 MINUTE
Acesta a fost întrebat și de fotografia postată pe instagram de Neymar, acolo unde brazilianul apare alături de Messi, dar și de colegii săi de la PSG, Di Maria, Verratti și Paredes. "A fost pur întâmplător. Am plecat cu Di Maria de la lotul național și i-am întâlnit pe ceilalți. Rakitic m-a sunat să vin în Ibiza și doar am stat de vorbă. Chiar au glumit cu mine: 'Hai la Paris! Vino la Paris!'", a mai spus Messi la conferința de presă de astăzi.
O informație de ultim moment a apărut la finalul conferinței susținute de Messi. Potrivit lui Julien Laurens, jurnalist ESPN și BT Sport, Messi și PSG au ajuns deja la o înțelegere iar argentinianul este așteptat să efectueze vizita medicală în această seară sau mâine dimineață.
Messi ar urma să aibă un contract pe 2 ani cu vicecampioana Franței, cu opțiune de prelungire pe încă un an, în timp ce salariul său va fi de 40 de milioane de euro pe an.
Premier League
4 antrenori pe lista scurtă a lui Manchester United! Cine i-ar putea lua locul lui Ralf Rangnick
ACUM 5 ORE
Premier League
Se schimbă regula amânărilor din Premier League! În ce condiții pot cere echipele amânarea
ACUM 5 ORE