A trecut aproape o lună de zile de când fundașul Daniele Rugani se luptă cu COVID-19. El a fost primul fotbalist din Serie A infectat cu noul coronavirus, însă, deși medicii sperau ca până la finalul lunii el să fie vindecat, situația nu s-a îmbunătățit. În acest moment, doctorii nu își explică de ce virusul nu a dispărut din organismul sportivului, mai ales că acesta nu a avut niciodată niște simptome care să îi altereze starea de sănătate.
Și Matuidi, depistat ulterior cu COVID-19 este în continuare pozitiv, conform ultimelor teste, anunță Gazzetta dello Sport.
Paulo Dybala, alt fotbalist din lotul bianconerilor infectat cu coronavirus, a efectuat un nou test, dar rezultatele în cazul lui încă nu au venit. Logodnica sa, Oriana Sabatini, alături de care se află în carantină a ieșit însă pozitivă la ultimul control.
Handbal
Trefilov, uimit de ce se întâmplă în România! "Am 8 martori, așa m-a întrebat!"
08/04/2020 LA 09:18
Toți cei trei jucători ai lui Juve sunt în continuare izolați la domiciliile lor. Singura veste bună e că, din punct de vedere fizic, toți se simt foarte bine, prezentând în acest moment doar mici simptome (în general, tuse).
11 martie este data la care Rugani, primul jucător din Serie A testat pozitiv, a aflat că are coronavirus.

Rugani, fără simptome evidente. A fost descoperit pozitiv grație inspirației medicilor lui Juve

Daniele Rugani nu a avut simptome alarmante înainte de a fi testat pentru coronavirus. Medicii lui Juventus au fost extrem de inspirați, conștientizând că ar fi un pericol enorm ca un fotbalist cu virusul COVID-19 să interacționeze cu ai săi coechipieri sau cu adversarii.
Potrivit Gazzetta dello Sport, fundașul "Bătrânei Doamne" a fost depistat cu virusul COVID-19 fără a prezenta simptome evidente. Acesta nu s-a gândit vreo clipă serios că ar putea să aibă coronavirus, dar le-a spus, ca fapt divers, medicilor clubului că a simțit că ar putea avea temperatură.
Imediat, doctorii au decis să îl supună unui test, având în vedere cât de afectat e nordul Italiei de acest virus. Testul a fost pozitiv și, din fericire, relaționarea lui Rugani cu alte persoane a fost stopată destul de devreme.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Serie A
Drăgușin, out de la Sampdoria! Fundașul va fi împrumutat de Juventus la o altă formație din Serie A
ACUM 13 ORE
Premier League
Cristiano Ronaldo, "război" total cu Transfermarkt.com! De ce a blocat lusitanul prestigiosul site
IERI LA 16:33