Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Juventus s-ar fi înțeles cu noul antrenor! Thiago Motta, așteptat la Torino

Eurosport
DeEurosport

Publicat 07/04/2024 la 17:12 GMT+3

Juventus este în căutarea unui nou antrenor pentru sezonul viitor, iar presa din Italia susține că torinezii s-ar fi înțeles deja cu Thiago Motta, actualul tehnician de la Bologna. Acesta își încheie contractul la finalul sezonului.

Thiago Motta durante Bologna-Verona - Serie A 2023-24

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Daniel Kerekes
Sursele din presa italiană sugerează că Juventus se va despărți la finalul acestui sezon de Massimiliano Allegri, care ar mai avea un an de contract alături de "bianconeri". Rezultatele din acest sezon nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor, astfel conducerea "Bătrânei Doamne" a început să caute alternative.
Calciomercato.com anunță că fosta campioană a Italiei a "bătut palma" cu Thiago Motta, actualul antrenor de la Bologna, care face un sezon nemaipomenit pe banca echipei "rossoblu".
Bologna se află pe locul 4 în Serie A, în fața unor echipe precum AS Roma, Atalanta, Lazio sau Napoli, și este aproape de o calificare spectaculoasă în UEFA Champions League. Thiago Motta a transformat această echipă, la care a ajuns în 2022.
Citește și:

Thiago Motta, noul antrenor al lui Juventus?

Tânărul antrenor nu și-a decis încă viitorul în mod oficial, acesta ezitând să semneze prelungirea contractului cu Bologna. Având în vedere interesul concret al celor de la Juventus, italianul ar putea fi atras de o aventură la o echipă precum cea a "bianconerilor".
Cu toate acestea, Juventus nu este singura echipă de top a Europei, care a pus ochii pe Thiago Motta. Gazzetta dello Sport anunță că și Manchester United se interesează de acesta, în cazul în care Erik ten Hag va pleca de pe Old Trafford.
Bologna joacă un fotbal modern sub comanda lui Thiago Motta, iar echipa de pe "Renato Dall’Ara" este aproape de o calificare istorică în Liga Campionilor. Formația din regiunea Emilia-Romagna ar putea să ajungă în competiția supremă inter-cluburi, după o absență de 60 de ani.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo