Ciprian Deac este un exemplu pentru orice jucător din România! Deac a ajuns la o maturitate extraordinară, aleargă la 34 de ani mai mult decât colegii mult mai tineri și are o eficacitate remarcabilă. Mijlocaș de finețe, Deac este jucătorul numărul 1 al sezonului din Liga 1. Deac a arătat dorință și talent într-un campionat în care jucătorii câștigă mai mult decât valoarea lor.

Deac, cel mai bun sezon la 34 de ani

10 goluri și 7 pase decisive în toate competițiile. Cifrele lui Deac sunt impresionante. Caracterizarea perfectă a fost făcută de Ilie Dumitrescu după finala campionatului la Digisport.
Romanian Liga I
Denis Alibec, dorit în Turcia și Rusia! Ce le-a transmis șefilor de la CFR Cluj
17/01/2022 LA 11:01
Deac a fost peste tot. Un jucător cu un travaliu extraordinar - Ilie Dumitrescu, Digisport
Partida decisivā pentru titlu jucatā la Craiova a fost o adevāratā demonstrație de forțā din partea lui Deac. La 0-1, "creierul" CFRului a luat finala campionatului pe cont propriu. Douā pase de gol pentru fundașii centrali ai lui Dan Petrescu și execuția perfectā din penalty care i-a doborât pe oltenii lui Bergodi.
https://i.eurosport.com/2019/10/25/2702598.jpg

Deac are 5 titluri de campion

Acum 13 ani, cu Deac în teren, CFR începea povestea de dragoste cu trofeele interne. Deac a ajuns deja la 5 titluri în Liga 1 și un total de 12 trofee. Pasiunea sa pentru fotbal se vede în fiecare meci, la fiecare fazā. Deac este singurul jucātor din campionat care paseazā la fel cum deposedeazā și nu se lamenteazā pentru nimic. Mijlocașul de 34 de ani nu a plâns niciodatā dupā banderolā, deși este îndreptāțit sā-și doreascā o asemenea onoare. Deac nu se gândește la asta și va fi, de mâine, din nou primul la salā, cu gândul la titlul cu numārul 6 în tricoul vișiniu.
Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09
Romanian Liga I
Un titular de la CFR Cluj și-a prelungit contractul! Lovitura dată de echipa lui Dan Petrescu
13/01/2022 LA 09:10