FINAL DE MECI! O victorie uriașă așadar pentru olteni care se apropie la doar un punct de CFR Cluj!
min 87. GOOOOOL CRAIOVA! Alexandru Cicâldău marchează și îi aduce pe olteni la un singur punct de lider în acest moment! Ce meci am avut astăzi în Gruia! Ne așteaptă câteva minute de foc,
min 69. GOOOOL CFR CLUJ! Paolo Vinicius marchează, Ciprian Deac pasează! Lovitură liberă executată perfect iar clujenii pot respira ușurați pentru prima dată în această partidă.
Cupa Mondială FIFA
Motivul pentru care Samuel Eto'o a luat la bătaie un fan! Întrebarea care l-ar fi scos din sărite
ACUM 25 MINUTE
min 60. GOOOOL CFR CLUJ! Cipiran Deac nu se lasă mai prejos și răspunde și el cu un gol frumos. Un șut imparabil al decarului la care Pigliacelli nu mai are ce face. Clujenii au redus așadar din diferență și speră în continuare la măcar un egal.
min 55. GOOOOOL UNIVERSITATEA CRAIOVA! Valentin Mihăilă dublează avantajul oltenilor după un contraatac ca la carte pe care l-a încheiat cu un lob superb!
min 38. Ce eroare a putut să facă Andrei Burcă! Fostul jucător de la Botoșani a lovit prost mingea iar Koljic a profitat imediat și a rămas singur cu portarul. Din nefericire pentru olteni, Arlauskis a ieșit imediat, a închis unghiul și a apărat șutul.
min 30. Partida s-a echilibrat complet, CFR a mai avut două ocazii mari iar în acest moment ardelenii sunt cei în control. Rămâne de văzut însă dacă îl vor învinge pe Pigliacelli care a făcut un meci mare până acum.
min 20. Apare așadar și prima mare ocazie a CFR-ului, după o lovitură de cap periculoasă a lui Djokovic care a fost respinsă însă de Pigliacelli. Clujenii încep să-și revină după perioada de dominare a craiovenilor.
min 13. Dan Nistor a fost aproape să dubleze avantajul Craiovei însă de data aceasta Arlauskis a reușit să blocheze șutul său. Clujenii sunt dominați serios în aceste momente.
min 10. GOOOOL UNIVERSITATEA CRAIOVA! Koljic îl surprinde pe Arlauskis printr-un șut plasat de la marginea careului iar oltenii au preluat conducerea în Ardeal! Poate că lupta la titlu nu este încheiată. CFR trebuie să se trezească pentru că până în acest moment Craiova a fost cea care a stăpânit meciul.
Așadar CFR este liderul play-off-ului, ardelenii adunând 36 de puncte, cu patru mai mult decât CS U Craiova. Pare că lupta pentru titlu va fi între clujeni și olteni în acest final de sezon. Craiova a pierdut cinci din ultimele șase partide disputate în Ardeal.
CFR Cluj: Arlauskis - Cr. Manea, Vinicius, Burcă, Camora - Itu, Bordeianu, Djokovic - C. Deac, Omrani, V. Costache
Rezerve: Hindrich - D. Ciobotariu, Cestor, Hoban, Al. Păun, Petrila, Rondon, L. Traore
Antrenor: Dan Petrescu
Craiova: Pigliacelli - Șt. Vlădoiu, Acka, Bălașa, N. Bancu - Nistor, Al. Mateiu, Cicâldău - An. Ivan, Koljic, V. Mihăilă
Rezerve: I. Popescu - Vătăjelu, Cosic, Ivanov, Qaka, Baiaram, Bărbuț, Gustavo, L. Nițu
Antrenor: Cristiano Bergodi
Romanian Liga I
Își dorește Florinel Coman să plece de la FCSB? Declarația acestuia care lasă urme de interpretare
ACUM 26 MINUTE
Cupa Mondială FIFA
Scene ireale în Qatar! Samuel Eto'o a lovit cu piciorul un suporter, după Brazilia - Coreea de Sud
ACUM O ORĂ