CFR Cluj se pregătește din greu pentru duelul din deplasare cu AS Roma din etapa a treia a grupelor UEFA Europa League, chiar dacă spiritele de la echipă sunt încinse. Ardelenii au primit o veste foarte bună înaintea partidei de pe Stadio Olimpico. La o conferință de presă acordată în weekend, antrenorul portughez a declarat că obiectivul principal al echipei sale în acest sezon este clasarea pe un loc de UEFA Champions League.
Prin urmare, este de așteptat ca la meciul cu CFR de joi AS Roma să nu folosească cel mai bun prim 11 pe care îl are la dispoziție, ci să introducă fotbaliști tineri, care nu au primit atât de multe șanse pe cât s-ar fi așteptat în campionat, așa cum s-a întâmplat și la meciurile cu Young Boys Berna și ȚSKA Sofia.

CFR Cluj, veste bună înaintea meciului cu AS Roma din UEFA Europa League

Romanian Liga I
Mihai Iosif, savuros după Rapid – CFR Cluj 2-0: "Îmi doream să rămână 1-0, doar la asta mă gândeam!"
IERI LA 20:14
"Echipa a jucat bine împotriva unui adversar puternic. Am fost solizi în apărare și am ieșit repede pe contraatac. O vom lua meci cu meci. Obiectivul este să obținem mai mult decât în sezonul precedent, adică să ne calificăm pentru grupele UEFA Champions League. Este important să rămânem echilibraţi şi concentraţi, să menţinem spiritul de echipă pe care l-am văzut astăzi pe teren. Echipa arată mai bine, e pe un trend ascendent. Ne vom lupta şi pentru ‘Scudetto’, dar vrem în Champions League", a spus Paulo Fonseca după meciul cu Fiorentina.
AS Roma - CFR Cluj din etapa a treia a grupelor UEFA Europa League se joacă joi, de la ora 19:55 și va fi transmis în format LIVE TEXT pe eurosport.ro.
Romanian Liga I
Dan Petrescu, prima reacție după Rapid – CFR Cluj 2-0: "Sunt foarte surprins, o să am o discuție!"
IERI LA 20:01
Romanian Liga I
Ciprian Deac, vehement după Rapid – CFR Cluj 2-0: "Să ne dăm câteva palme, să ne trezim!"
IERI LA 19:47