Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dan Petrescu a anunțat că pleacă de la CFR Cluj după meciul cu Roma: "M-am săturat, gata!"

Cosmin Cioboata

Actualizat 02/11/2020 la 00:17 GMT+2

Dan Petrescu a făcut un anunț uimitor în această seară, după înfrângerea CFR-ului în fața lui Gaz Metan, scor 1-2, pe teren propriu. Tehnicianul a dezvăluit că va pleca de la campioana României după meciul cu AS Roma, din grupele Europa League.

Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj

Credit imagine: Getty Images

Dan Petrescu a spus că deciziile eronate de arbitraj l-au adus într-un punct în care demisia de la CFR Cluj pare singura soluție posibilă.
"Nici eu nu mai vreau să stau a echipă, că sigur nu avem nicio șansă. După meciul cu Roma, vine pauza și vreau să plec și eu. M-am săturat! Mă duc, gata! Îmi iau la revedere de la toată lumea.
Vreau să-mi iau și eu o pauză, că nu mai pot. Să vină altcineva să facă față la tot, nu numai la arbitraj, că nu numai asta e problema. Să vină altcineva și să mă lase pe mine să mă mai odihnesc.
Oricum, nu trebuie să dăm noi vina pe arbitri, că am ratat și noi ca proștii. Cu arbitrii eu știu că nu avem nicio șansă anul ăsta, așa că nu mai are rost să mai mergem pe la meciuri", a anunțat Dan Petrescu, pentru Digisport.

CFR Cluj, învinsă de Gaz Metan pe teren propriu pentru a doua oară în istorie

CFR Cluj a pierdut în mod surprinzător împotriva lui Gaz Metan Mediaș, scor 1-2, cu 4 zile înaintea meciului cu AS Roma, din grupele UEFA Europa League.
Campioana României a început vijelios partida din Gruia și a trecut de 4 ori pe lângă deschiderea scorului. Cea mai mare ocazie din startul meciului i-a aparținut lui Debeljuh, care n-a reușit să împingă mingea în plasă dintr-o poziție ideală.
Ocaziile s-au răzbunat în minutul 27, când Deaconu a punctat pentru Gaz Metan, după o pasă minunată oferită de Ze Manuel.
CFR a încercat din răsputeri să egaleze până la pauză, dar eforturile lui Djokovic, Luis Aurelio și Itu au fost în zadar. Buzbuchi, portarul medieșenilor, a făcut minuni și a apărat scorul fragil până la intrarea la vestiare.

CFR Cluj, la primul eșec din noul sezon din Liga 1

Asaltul trupei lui Dan Petrescu a continuat și după pauză, în prim-plan cu același Debeljuh, care a tras peste poartă. CFR a fost lovită de ghinion în minutul 60, când șutul lui Cardoso a fost deviat în poartă de Burcă.
Costache a reușit să trimită mingea în plasa lui Buzbuchi după 8 minute, dar golul a fost anulat pe motiv de offside. Ciobotariu a redus din avantaj în prelungirile partidei, mult prea târziu ca formația clujeană să mai spere măcar la un punct.
S-a încheiat 2-1 pentru Gaz Metan, care a bifat abia a 2-a victorie din istorie pe terenul CFR-ului. Prima venea tocmai în 2011 (2-0), când pe banca medieșenilor se afla același Jorge Costa.
A fost primul eșec din noul sezon din Liga 1 pentru CFR Cluj, care acum se pregătește pentru duelul din deplasare, cu AS Roma (joi, ora 19:55).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo