Decalajul uriaș dintre CFR, campioana ultimilor ani în Liga 1, și FCSB pare să se adâncească odată cu această perioadă de mercato. Dan Petrescu a realizat deja câteva mutări sonore, forțând calificarea în grupele unei competiții europene, în timp ce rivala din București pare să slăbească pe zi ce trece.
La capitolul achiziții, practic roș-albaștrii nu contează momentan, în schimb lotul lui Petrea slăbește constant. Ieri, ofiicalii vicecampioanei au acceptat oferta de împrumut venită din partea lui Umraniyespor pentru Valentin Gheorghe. Nou promovați în prima ligă turcă, oficialii de pe Bosfor vor avea o clauză de transfer definitiv, aceasta fiind marea miză pentru conducerea FCSB.
Dar oficialii roș-albaștrilor sunt deschiși și la alte oferte. Florin Tănase e dorit de Ferencvaros, dar momentan diferența dintre cerere și ofertă e destul de mare, de un milion de euro (maghiarii oferă "doar" 2 milioane pentru golgheterul campionatului).
Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
28/06/2022 LA 08:07

Cordea, spre Legia Varşovia

În schimb, pentru FCSB există varianta să facă bani din vânzarea lui Andrei Cordea. Legia Varşovia l-a urmărit în ultimele luni pe mijlocaşul ofensiv de 23 de ani şi a venit cu propunerea unui împrumut, anunţă Gazeta Sporturilor. Şefii roş-albaştrilor le-au transmis polonezilor că nu iau în calcul o astfel de variantă, dorind un transfer definitiv al fotbalistului.
Şi, cum recomandările în ceea ce îl priveşte pe mijlocaş sunt foarte bune, sursa citată notează că Legia a venit cu o ofertă oficială de transfer. Sunt semnale că se va ajunge la un acord pentru fotbalistul cotat de transfermarkt.de la 1,2 milioane de euro.
Plecarea lui Cordea ar fi o veritabilă afacere pentru roş-albaştri, în contextul în care acesta a fost adus anul trecut pentru doar 50.000 de euro, de la Clinceni.
30 de meciuri a jucat ca titular Cordea în sezonul precedent pentru FCSB, marcând 5 goluri. Evoluţiile bune i-au adus inclusiv convocarea la echipa naţională.
Romanian Liga I
CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor
18/06/2022 LA 20:11
Romanian Liga I
CFR, victorie în primul amical al verii! A învins vicecampioana Sloveniei
18/06/2022 LA 18:44