Vicecampioana visează să vândă pe sume aberante, dar interesul pentru jucătorii ei este extrem de scăzut. Ca atare, FCSB a decis să se despartă de un jucător important - Valentin Gheorghe - chiar dacă oferta primită de acesta nu e una care să "rupă norii".

Valentin Gheorghe, spre Turcia

ProSport anunţă că oficialii roş-albaştrilor au ajuns la un numitor comun cu omologii de la Umraniyespor pentru împrumutul lui Valentin Gheorghe. Turcii vor deţine o clauză de transfer definitiv, iar FCSB mizează că fotbalistul va da randamentul scontat, astfel încât, după împrumut să vină o sumă importantă încasată din transferul lui Valentin Gheorghe.
Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40
Adus în toamna anului trecut sub comanda lui Toni Petrea, Valentin Gheorghe a bifat 29 de meciuri pentru FCSB, marcând de 7 ori. El nu a fost titular indiscutabil la FCSB, stafful tehnic preferându-l de multe ori pe Andrei Cordea în locul lui.
Umraniyespor, viitoarea echipă a talentatului atacant de bandă, e nou promovată în prima ligă turcă, astfel că presiunea va fi mică. Formaţia din Istanbul e antrenată de Recep Uçar şi are un lot fără vreun nume cu rezonanţă. Există însă mulţi stranieri, ca la mai toate echipele de pe Bosfor, în lot figurând inclusiv doi croaţi şi un italian.
1 milion de euro este cota de piaţă a lui Valentin Gheorghe, conform siteului de specialitate transfermarkt.de.
Romanian Liga I
CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor
18/06/2022 LA 20:11
Romanian Liga I
CFR, victorie în primul amical al verii! A învins vicecampioana Sloveniei
18/06/2022 LA 18:44