Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării

Cristian Mihală

Actualizat 28/06/2022 la 11:07 GMT+3

FCSB a decis să îl cedeze pe Valentin Gheorghe (25 de ani) în SuperLiga din Turcia. Atacantul de bandă va ajunge sub formă de împrumut la Umraniyespor.

Steliano Filip (Dinamo) și Valentin Gheorghe (FCSB). Sursa: GSP

Credit imagine: facebook

Vicecampioana visează să vândă pe sume aberante, dar interesul pentru jucătorii ei este extrem de scăzut. Ca atare, FCSB a decis să se despartă de un jucător important - Valentin Gheorghe - chiar dacă oferta primită de acesta nu e una care să "rupă norii".

Valentin Gheorghe, spre Turcia

ProSport anunţă că oficialii roş-albaştrilor au ajuns la un numitor comun cu omologii de la Umraniyespor pentru împrumutul lui Valentin Gheorghe. Turcii vor deţine o clauză de transfer definitiv, iar FCSB mizează că fotbalistul va da randamentul scontat, astfel încât, după împrumut să vină o sumă importantă încasată din transferul lui Valentin Gheorghe.
Adus în toamna anului trecut sub comanda lui Toni Petrea, Valentin Gheorghe a bifat 29 de meciuri pentru FCSB, marcând de 7 ori. El nu a fost titular indiscutabil la FCSB, stafful tehnic preferându-l de multe ori pe Andrei Cordea în locul lui.
Umraniyespor, viitoarea echipă a talentatului atacant de bandă, e nou promovată în prima ligă turcă, astfel că presiunea va fi mică. Formaţia din Istanbul e antrenată de Recep Uçar şi are un lot fără vreun nume cu rezonanţă. Există însă mulţi stranieri, ca la mai toate echipele de pe Bosfor, în lot figurând inclusiv doi croaţi şi un italian.
1 milion de euro este cota de piaţă a lui Valentin Gheorghe, conform siteului de specialitate transfermarkt.de.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo