Edi Iordănescu, tehnicianul celor de la FCSB, a fost cel care a insistat pentru transferul mijlocaşului de la Astra, ţinând cont că echipa a pierdut mai mulţi fotbalişti pe plan ofensiv în această vară. Tănase şi Coman sunt accidentaţi, iar Moruţan a fost vândut la Galatasaray.
Transferul lui Valentin Gheorghe vine la câteva zile după ce FCSB a mai adus un jucător în compartimentul ofensiv, Claudiu Keşeru.
150.000 de euro a plătit FCSB pentru jucătorul care evolua pentru Astra în liga a doua.
Romanian Liga I
Dan Petrescu a găsit vinovatul pentru punctele pierdute de CFR în prelungirile derby-ului cu FCSB
ACUM 17 ORE

Obiectivul lui Valentin Gheorghe la FCSB

Vali Gheorghe, care a fost prezent în această vară la Jocurile Olimpice de la Tokyo, a fost dorit intens de Edi Iordănescu la FCSB, iar oficialii clubului au făcut tot posibilul pentru a-i convinge pe șefii Astrei să-i dea drumul.
Mijlocașul în vârstă de 24 de ani este unul dintre fotbaliștii promițători ai României, în sezonul precedent reușind 10 goluri în 31 de meciuri.
Noul mijlocaş al FCSB-ului a oferit un scurt interviu pentru site-ul oficial al clubului, în care a vorbit despre transfer, dar şi despre ceea ce îşi propune în tricoul noii sale echipe: "Consider că este un moment bun pentru mine, am făcut pasul când trebuie. Îmi doresc foarte mult să ajut echipa. Pe plan personal îmi doresc foarte mult să joc, să am cât mai multe meciuri în picioare și să ajut echipa cu goluri și assist-uri. Pe plan de echipă îmi doresc foarte mult să câștigăm campionatul".
"Voi fi 100% concentrat la debut, fie că va fi acum sau mai încolo. Ar fi mai frumos pentru mine să debutez în derby-ul cu Dinamo. Știu că echipa este foarte iubită, de mic mi-am dorit să joc la o echipă cu fani înfocați. Le promit suporterilor că voi da totul pentru echipă".
După transferul lui Keșeru, Edi Iordănescu a vorbit despre ce se întâmplă la echipă și a spus căîși mai dorește cel puțin doi jucători până la finalul perioadei de mercato, punctând care sunt zonele în care are nevoie de întăriri.
Valentin Gheorghe ar putea debuta în tricoul FCSB-ului chiar în derby-ul cu Dinamo, de pe 12 septembrie, în ceea ce va fi prima etapă după pauza generată de meciurile echipelor naţionale.
Romanian Liga I
Fanii i-au cerut demisia lui Petrea după derby-ul cu CFR! Cum a reacționat antrenorul FCSB-ului
ACUM 17 ORE
Romanian Liga I
Ciprian Deac, dezamăgit după remiza cu FCSB! Cum vede mijlocașul lupta la titlu în continuare
ACUM 18 ORE