Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Oficial | Valentin Gheorghe a fost prezentat la FCSB: "Am făcut pasul când trebuie"

Romeo Ene

Publicat 03/09/2021 la 19:51 GMT+3

Valentin Gheorghe este noul jucător al FCSB-ului, fiind prezentat în această seară de vicecampioana României. Fostul jucător al Astrei va evolua pentru FCSB până în 2026.

Valentin Gheorghe (Romania U21)

Credit imagine: Eurosport

Edi Iordănescu, tehnicianul celor de la FCSB, a fost cel care a insistat pentru transferul mijlocaşului de la Astra, ţinând cont că echipa a pierdut mai mulţi fotbalişti pe plan ofensiv în această vară. Tănase şi Coman sunt accidentaţi, iar Moruţan a fost vândut la Galatasaray.
Transferul lui Valentin Gheorghe vine la câteva zile după ce FCSB a mai adus un jucător în compartimentul ofensiv, Claudiu Keşeru.
150.000 de euro a plătit FCSB pentru jucătorul care evolua pentru Astra în liga a doua.

Obiectivul lui Valentin Gheorghe la FCSB

Vali Gheorghe, care a fost prezent în această vară la Jocurile Olimpice de la Tokyo, a fost dorit intens de Edi Iordănescu la FCSB, iar oficialii clubului au făcut tot posibilul pentru a-i convinge pe șefii Astrei să-i dea drumul.
Mijlocașul în vârstă de 24 de ani este unul dintre fotbaliștii promițători ai României, în sezonul precedent reușind 10 goluri în 31 de meciuri.
Noul mijlocaş al FCSB-ului a oferit un scurt interviu pentru site-ul oficial al clubului, în care a vorbit despre transfer, dar şi despre ceea ce îşi propune în tricoul noii sale echipe: "Consider că este un moment bun pentru mine, am făcut pasul când trebuie. Îmi doresc foarte mult să ajut echipa. Pe plan personal îmi doresc foarte mult să joc, să am cât mai multe meciuri în picioare și să ajut echipa cu goluri și assist-uri. Pe plan de echipă îmi doresc foarte mult să câștigăm campionatul".
"Voi fi 100% concentrat la debut, fie că va fi acum sau mai încolo. Ar fi mai frumos pentru mine să debutez în derby-ul cu Dinamo. Știu că echipa este foarte iubită, de mic mi-am dorit să joc la o echipă cu fani înfocați. Le promit suporterilor că voi da totul pentru echipă".
După transferul lui Keșeru, Edi Iordănescu a vorbit despre ce se întâmplă la echipă și a spus căîși mai dorește cel puțin doi jucători până la finalul perioadei de mercato, punctând care sunt zonele în care are nevoie de întăriri.
Valentin Gheorghe ar putea debuta în tricoul FCSB-ului chiar în derby-ul cu Dinamo, de pe 12 septembrie, în ceea ce va fi prima etapă după pauza generată de meciurile echipelor naţionale.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo